Aromatherapie

Aromatherapie: een nieuwe levensstijl

 

Etherische of essentiële oliën zijn vluchtige vloeistoffen en worden op natuurlijke wijze (destillatie, persing, enfleurage of maceratie)

veelal uit geurige geneeskrachtige planten gewonnen. Hierdoor kan de Chi of levenskracht in de vorm van etherische olie op de gebruiker worden overgedragen. Vooral om lichaam en geest in evenwicht te houden of om het lichaam tot zelfgenezing aan te sporen. Deze toepassing heet Aromatherapie. Etherische oliën kunnen het leven in het algemeen en uw directe omgeving veraangenamen. Etherische of essentiële oliën versterken de levenskracht van mens, dier en plant. Ze activeren het afweersysteem en herstellen het evenwicht, daardoor versterken ze de gezondheid, levenslust en schoonheid.

 

In deze webwinkel vindt je diverse aromatherapeutische bad-, douche-, haar- en huidverzorgingsproducten en massageoliën die ik ook zelf in mijn praktijk gebruik. O.a van Chi, Ginkels, Merlijn Wellness, Volatile en niet te vergeten mijn zelf samengestelde producten onder het huismerk Body & Spirit.

 

Het is ook mogelijk om een product samen te laten stellen afhankelijk van uw geurwens en/of eventuele klachten.


Kolom 1 Kolom 2