Chi - bad & doucheproducten


Badolie

Davos badolie luchtwegen 150 ml
Door een scheutje toe te voegen aan het volle bad, worden de luchtwegen vrij gemaakt, worden pijnlijke spieren meer ontspannen en minder gevoelig. Ook in de zomer is dit een heerlijke badolie om het lichaam te verkoelen. Men verfrist en voel ... (meer lezen)
€ 12,50
Lavinchi badolie 150 ml
Weldadige en ontspannende Lavinchi badolie die u en uw huid verwent.
€ 12,95

Badschuim

Chi - Neutrale Badschuim, ECO
Baden is een fantastische manier om lichaam en geest rust en ontspanning te geven of juist te activeren. En waarom dan niet genieten van de natuurlijke Chi badproducten. De vernieuwde Chi neutrale badschuim is samengesteld volgens Ecocert ri ... (meer lezen)
vanaf € 18,50
Tea tree face wash foam
Zacht schuim voor het reinigen van het gezicht. Deze facewash is door iedereen te gebruiken, maar speciaal geschikt voor een vette en onzuivere huid en een echte eerste hulp bij puistjes en mee-eters. De facewash ondersteunt de bloedsomloop, ... (meer lezen)
€ 9,95
Tea tree hand & body wash foam
Gebruik deze kant en klare vloeibare Hand- en Bodywash ter reiniging en verzorging van de huid. Het ondersteunt de bloedsomloop en is zuiverend bij een onreine huid. Te gebruiken op het washandje, onder de douche, in het bad. Handig als vloe ... (meer lezen)
vanaf € 8,95

Shampoo

Tea tree kuurshampoo
pH-Neutrale shampoo voor een intensieve reiniging van het haar en de hoofdhuid. Inzetbaar bij roos en normaal tot vet haar. De essentiele oliën van o.a. lavendel, tea tree, eucalyptus en geranium ondersteunen de conditie van het haar en help ... (meer lezen)
vanaf € 11,50