Chi - Lavinchi

Lavinchi is een serie producten op basis van een lavendelcompositie olie. Lavinchi relax olie is gecomponeerd uit oliën met een sterk ontspannend effect: het overgrote deel van de compositie bestaat uit echte lavendel (Lavandula angustifolia), aangevuld met de zachte en ontspannende mandarijn (Citrus reticulata) en een beetje zoete marjolein (Origanum majorana). De geur van de lavendel is in dit mengsel behouden. Bij stress en onrust zal deze lavendel compositie kalmeren en ontspannen.

 


Lavinchi air spray 50 ml
 Aan de Lavinchi relax olie is alcohol toegevoegd voor een gemakkelijk en snel gebruik in uw huis, kantoor of andere werkruimte.
€ 11,00
Lavinchi badolie 150 ml
Weldadige en ontspannende Lavinchi badolie die u en uw huid verwent.
€ 12,95
Lavinchi massage olie
Lavinchi massage olie combineert de ontspannende Lavinchi relax olie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure (zoete) amandel - en jojoba olie. Uw lichaam en geest krijgen door een diepe ontspanning weer nieuwe energie. Er g ... (meer lezen)
vanaf € 14,50
Lavinchi relax roller 10 ml
Voor als u uw huid wilt laten profiteren van de ontspannende kwaliteiten van de Lavinchi oliën. De Roller is een rustgevend en ontspannend middel. Bovendien is de Lavinchi relax roller een huidverzorgend product bij verbrande huid en andere ... (meer lezen)
€ 8,95
Lavinchi relaxolie
Een verfijnde compositie op basis van echte lavendel die een heerlijk aroma verspreidt in het geurlampje. Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein is een fantastische synergi ... (meer lezen)
vanaf € 9,95