chi -massageolie


Aromassage no. 4 - Warming Up
Aromassage no. 4 - Warming Up verwarmt de spieren en verbetert de spierspanning voor nog meer power tijdens het sporten. De basis wordt gevormd door zoete amandel met jojoba voor een goede huidverzorging tijdens de massage. Essentiele oliën ... (meer lezen)
vanaf € 12,50
Aromassage Lavender
Aromassage Lavender combineert de ontspannende lavendelolie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure amandel- en jojoba olie. Lavendel is een natuurlijke rustgever die helpt te om huid en geest te ontspannen en om lekker te ... (meer lezen)
vanaf € 14,95
Aromassage no. 1 - Basic 2
Door de combinatie van zoete amandelolie met jojoba is een goede geurneutrale olie gecreëerd die u als basis kan gebruiken voor een heerlijke lichaams -of gezichtsmassage of als basis voor de dagelijkse verzorging van uw (gezichts) huid. De ... (meer lezen)
vanaf € 8,95
Aromassage no. 2 - Neck & Shoulder
Aromassage no. 2 - Neck & Shoulder is een effectieve massageolie bij een vastzittende nek en schouderpartij. Aan de basis van amandel en jojoba zijn ontkrampende essentiële oliën zoals zoete marjolein en roomse kamille toegevoegd. Daarnaast ... (meer lezen)
vanaf € 14,50
Aromassage no. 3 - Back & Arm
Aromassage no. 3 - Back & Arm is een effectieve massageolie bij typische rugklachten en armproblemen. De basis wordt gevormd door amandelolie, St. Jans-kruid maceraat en jojobaolie. Aan deze basis zijn de volgende essentiële oliën toegevoegd ... (meer lezen)
vanaf € 18,50
Aromassage no. 5 - Cooling Recovery
Aromassage no. 5 - Cooling Recovery is een massageolie voor na het sporten die de huid verfrist en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. De basis bestaat uit zoete amandel, jojobaolie en een bekend spiertonicum: arnica maceraat. De essentië ... (meer lezen)
vanaf € 14,95
Aromassage no. 6 - Citrus Fun
Aromassage no. 6 - Citrus Fun is een heerlijke, frisse, luchtige, fruitige, feestelijke en vrolijke massageolie. Voor iedereen te gebruiken. Voor mensen die wat somber zijn, maakt deze Citrusfun alles wat lichter en zonniger. Deze olie laat ... (meer lezen)
vanaf € 12,50
Aromassage no. 7 - Fun Flowers
Aromassage no. 7 - Fun Flowers is een heerlijke relaxolie met een heerlijke volle bloemengeur. De basis wordt gevormd door de zoete amandel- en jojobaolie. Hier zijn bloemige essentiële oliën aan toegevoegd: van pure rozenolie en jasmijn tot ... (meer lezen)
vanaf € 19,50
Aromassage no. 8 - Roses
Aromassage no. 8 - Roses is een even simpele als unieke combinatie tussen de pure essentiële olie van Bulgaarse roos en de huidverzorgende amandel- en jojoba olie. Pure verwennerij voor iedere huid, maar speciaal geschikt voor de gevoelige h ... (meer lezen)
vanaf € 27,50
Aromassage sensual - Flowers of Fun 100 ml
Aromassage Sensual - Flowers of fun is een massageolie die verrijkt is met essentiële oliën van roos, jasmijn, ylang ylang en patchouli. Dit zijn essentiële oliën met verzorgende en lustopwekkende werking. De Flowers of Fun is een ultieme ma ... (meer lezen)
€ 17,50