Honey & Rose

Nieuwe luxe spa & wellness producten met de warme en romantische geur van honing en wilde rozen.  Een prachtige nieuwe reeks producten voor het samenstellen van professionele wellness behande-ingen of gewoon voor thuis. Maak er ook eens een cadeaupakket van, een leuke tip voor de feestdagen of een verjaardag.


Bath & Shower Gel – Honey & Rose 200 ml
Luxe Bath & Shower gel met de warme en romantische geur van honing en wilde rozen.   Ingredienten: Aqua, Sodium Laureth, Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide, DEA, Citric Acid, Polysorbate 20, Parfum, Benzyl Benzoate, Citronellol, Be ... (meer lezen)
vanaf € 5,20
Bodypakking – Honey & Rose
Zachte en extra voedende Body Pakking met de warme en romantische geur van honing en wilde rozen.   Gebruik: Eerst de huid scrubben of reinigen. Hierna de bodypakking royaal aanbrengen en 20 minuten afdekken met folie en (warmte)de ... (meer lezen)
vanaf € 20,50
Hand & Body Cream – Honey & Rose 200 ml
Honey Rose Body Cream is een zachte verzorgende hand- en bodycrème met rozenglycerine, honing en natuurlijke extrakten van kokos, calendula en amandel. Naar behoefte dun aanbrengen op de huid.   Ingredienten: Aqua, Cetyl Alcohol, P ... (meer lezen)
€ 8,15