Goloka wierook


Goloka presenteert met de Reiki Series aangename geuren voor Reiki-therapie. De geuren zijn zorgvuldig samengesteld uit Japanse ingrediënten en worden met de grootste zorg uitgekozen. Het bevat toevoegingen van zeer pure olie, hars en aardetinten, die doen denken aan Japan en zijn sereniteit.

 

Goloka is een populaire merknaam van wierook en dhoop en wordt vervaardigd door Goloka Seva Trust. Dit is een non-profitorganisatie gevestigd in Bangalore, die goede doelen ondersteunt. De specialiteit van Goloka Seva Trust is dat 100% van de opbrengst bestemd is voor liefdadigheidsactiviteiten. Goloka produceert en exporteert diverse soorten Indiase Wierook.

 

Voordelen van Goloka wierook

Non-profitorganisatie Goloka Sevan Trust staat erom bekend goede doelen te steunen;

Deze Agarbatti worden met de hand gerold volgens de traditionele natuurlijke zuiverheidsmasala-methode;

Intense geuren die erg snel maskeren onaangename geuren;

Herstelt het evenwicht in energiecentra voor lichaam en geest;

Extra lange wierookstokjes van meer dan 40 cm .;

Wanneer u een wierookbrander gebruikt, kan de as moeiteloos worden schoongemaakt.


Goloka Reiki Series Enlightenment Incense 15 grams

Een combinatie van kruiden en hars, bloemen en honing en geurige oliën zorgen voor heerlijk geurende Goloka-aroma's. Een enkele wierookstok heeft een brandtijd van gemiddeld 50-55 minuten. In deze reeks Reiki-ondersteunende geuren vind je ook het aroma van de 'verlichting'. Deze geur geeft een glorieus gevoel van ontwaken dat mogelijk en toegankelijk wordt door een schone energiestroom van het fysieke en spirituele lichaam.

Goloka Reiki Series Enlightenment Incense 15 grams

€ 1,75

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Goloka Reiki Serie Grounding 15gr incense

Een combinatie van kruiden en hars, bloemen en honing en geurige oliën zorgen voor heerlijk geurende Goloka-aroma's. Een enkele wierookstok heeft een brandtijd van gemiddeld 50-55 minuten. In deze reeks Reiki-ondersteunende geuren vind je het aroma van de 'aarde', dat je helpt te gronden en vooral gericht is op je eerste chakra. Dit stimuleert je om in het huidige moment te aarden in een aandachtig bewustzijn van de impulsen die door je zintuigen ontstaan. Ze maakt je bewust van hoe je je echt voelt en dingen ziet zoals ze zijn. Ideaal wanneer u een dagelijks reflectiemoment in een rituele gewoonte wilt veranderen.

Goloka Reiki Serie Grounding 15gr incense

€ 1,75

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Goloka Reiki Series Healing Incense 15 grams TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Een combinatie van kruiden en hars, bloemen en honing en geurige oliën zorgen voor heerlijk geurende Goloka-aroma's. Een enkele wierookstok heeft een brandtijd van gemiddeld 50-55 minuten. In deze reeks Reiki-ondersteunende geuren vind je ook het 'helende' aroma: een geur met een sterke impact op je fysieke en mentale lichaam. Ze verwijdert blokkades in je energiestromen zodat een vloeiende stroom van leven zelf weer mogelijk wordt. Dit is essentieel voor genezing.

Goloka Reiki Series Healing Incense 15 grams TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

€ 1,75

 • 0,02 kg
 • Uitverkocht

Goloka Reiki Series Purification Incense 15 grams

Een combinatie van kruiden en hars, bloemen en honing en geurige oliën zorgen voor heerlijk geurende Goloka-aroma's. Een enkele wierookstok heeft een brandtijd van gemiddeld 50-55 minuten. In deze reeks Reiki-ondersteunende geuren vind je het 'zuivering'-aroma. Een geur die helpt bij het opruimen van je energiestroom wanneer ze worden belast met negativiteit. Het is een geur met een sterke fysieke impact waardoor je je diep gereinigd voelt.

Goloka Reiki Series Purification Incense 15 grams

€ 1,75

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Goloka Reiki Series Timeless Incense 15 grams

Een combinatie van kruiden en hars, bloemen en honing en geurige oliën zorgen voor heerlijk geurende Goloka-aroma's. Een enkele wierookstok heeft een brandtijd van gemiddeld 50-55 minuten. In deze reeks Reiki-ondersteunende geuren vind je het 'tijdloze' aroma. Sluit je ogen, laat je reukvermogen door deze geur zingen met een gunstige invloed op je gevoel voor relatieve concepten zoals tijd en ruimte. Ervaar de tijdloze oneindigheid van de kosmische wereld.

Goloka Reiki Series Timeless Incense 15 grams

€ 1,75

 • 0,02 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1