Tarot & orakel kaarten


Tarot

Engelen Tarot
Engelen Tarot - Doreen Virtue. 78 kaarten + handleiding.   Positief, liefdevol en zachtaardig. De tarot is door de eeuwen heen altijd al beschouwd als een instrument dat ons een gedetailleerde en betrouwbare uitleg en duiding kan g ... (meer lezen)
€ 25,00
Jeu Lenormand, waarzegkaarten
Jeu Lenormand, waarzegkaarten volgens de erkende methode van Mlle Lenormand.   36 kaarten incl. gebruiksaanwijzing ... (meer lezen)
€ 5,50
Rider Waite Tarot kaarten
Rider Waite Tarot kaarten - Pamela Colman Smith. 78 kaarten.   Het Rider Waite Tarot is het meest populaire en bekende tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepu ... (meer lezen)
€ 14,95
Tarot of the New Vision
Dit spel biedt werkelijk een 'kijkje achter de schermen' van de tarot: het perspectief op de afbeeldingen is 180 graden gedraaid, waardoor alles wat tot nu toe op de achtergrond van de tarot ... (meer lezen)
€ 20,00

Orakel & Inzichtkaarten

Aartsengel Rafaël, orakelkaarten
Aartsengel Rafaël, orakelkaarten door Doreen Virtue. 44 kaarten + handleiding.   Met deze schitterende nieuwe kaarten van Doreen Virtue, met de afbeeldingen van Aartsengel Rafaël, kun je nauwkeurige liefdevolle en helende readings ... (meer lezen)
€ 18,40
Boodschappen van de Engelen, orakelkaarten
Boodschappen van de Engelen, orakelkaarten - Doreen Virtue, 44 kaarten + handleiding.   Met deze orakelkaarten is het geven van een engelenreading gemakkelijker dan ooit! Op iedere kaart staat een schitterende afbeelding van een en ... (meer lezen)
€ 18,40
Boodschappers van Gaia orakelkaarten
Er was een tijd waarin de mensheid het hogere kon zien en voelen in alles wat haar omringde. De mens was een met de natuur en leefde in harmonie met de seizoenen. Hij eerde en accepteerde de tekenen en boodschappen van Gaia en de Grote Geest ... (meer lezen)
€ 23,95
Chakra wijsheid - orakelkaarten
Stap binnen in de wereld van de chakra's en krijg inzicht in hoe uw huidige situatie, gedachten en keuzes de zeven energiecentra in uw lichaam beïnvloed-en. Alles wat zich afspeelt in uw leven, weerspiegelt zich namelijk in uw chakra's. Het ... (meer lezen)
€ 20,60
Dagelijkse Leiding van je Engelen, orakelkaarten
Dagelijkse Leiding van je Engelen, orakelkaarten - Doreen Virtue. 44 kaarten + handleiding.   Het werken met orakelkaarten is een oeroude manier om in contact te komen met engelen en gidsen. De Dagelijkse leiding van je Engelen ora ... (meer lezen)
€ 22,25
De genezende kracht van Ho'oponopono
Volgens de eeuwenoude filosofie van Ho’oponopono zijn het onze herinneringen die ons leven sturen zonder dat we dit beseffen. Om ons van de negatieve herinneringen en gedachten te bevrijden moeten wij ze kunnen loslaten. De kaarten in deze d ... (meer lezen)
€ 20,95
De helende kracht van Engelen - orakelkaarten
De helende kracht van Engelen - orakelkaarten, door Mario Duguay. Bevat 44 kaarten incl. handleiding   De inspirerende orakelkaarten in deze doos zijn doordrongen van licht en zullen de deur naar uw hart openen. Ze zullen u ... (meer lezen)
€ 23,95
De helende kracht van Universele Liefde - orakelka
De helende kracht van Universele Liefde door Toni Carmine Salermo. Bevat 45 kaarten incl. handleiding   Veel van wat er ... (meer lezen)
€ 23,95
Emotional healing boek & kaart
Leer met deze unieke kaartenset je emoties te beheersen en negatieve gevoelens in positieve te veranderen. Door de bijzondere kaarten te leggen in een 'helende driehoek' kun je meer zelfkennis krijgen, blokkades opheffen en psychische won ... (meer lezen)
€ 23,95
Fluisteringen van de natuur, kaarten
Fluisteringen van de natuur - Angela Hartfield en Josephine Wall. 50 kaarten + boek.   We worden voortdurend uitgenodigd om de natuur in te gaan, door het fluiten van de vogels, het kabbelen van beekjes en stromen, de heerlijke geu ... (meer lezen)
€ 22,25
Helende kracht van universele liefde
De helende kracht van Universele Liefde door Toni Carmine Salermo. Bevat 45 kaarten incl. handleiding   Veel van wat er in ons leven gebeurt, wordt niet bewust door ons geregistreerd. We streven naar geluk en voldoening, maar verli ... (meer lezen)
€ 23,95