massage olie

In mijn webwinkel vindt u kwalitatief zeer goede masssageoliën die ook door professionals gebruikt worden. Onder het merk: Body & Spirit aromatherapy vindt u de door mijzelf ontwikkelde aromatherapeutische massageoliën. Daarnaast vindt u in deze webwinkel de massageoliën van Chi, De Oliebaron, Ginkel's Dutch Natural Based Cosmetics en Volatile.


Chi

Aromassage

Aromassage 1 - Basic 2
Door de combinatie van zoete amandelolie met jojoba is een goede geurneutrale olie gecreëerd die u als basis kan gebruiken voor een heerlijke lichaams -of gezichtsmassage of als basis voor de dagelijkse verzorging van uw (gezichts) huid. De ... (meer lezen)
vanaf € 8,50
Aromassage 2 - Neck & Shoulder
Aromassage 2 - Neck & Shoulder is een effectieve massageolie bij een vastzittende nek en schouderpartij. Aan de basis van amandel en jojoba zijn ont-krampende essentiële oliën zoals zoete marjolein en roomse kamille toegevoegd. Daarnaast is ... (meer lezen)
vanaf € 14,50
Aromassage 3 - Back & Arm
Aromassage 3 - Back & Arm is een effectieve massageolie bij typische rugklachten en armproblemen. De basis wordt gevormd door amandelolie, St. Jans-kruid maceraat en jojobaolie. Aan deze basis zijn de volgende essentiële oliën toegevoegd: de ... (meer lezen)
vanaf € 17,50
Aromassage 4 - Warming Up
Aromassage Warming Up verwarmt de spieren en verbetert de spierspanning voor nog meer power tijdens het sporten. De basis wordt gevormd door zoete amandel met jojoba voor een goede huidverzorging tijdens de massage. Essentiele oliën in deze ... (meer lezen)
vanaf € 9,50
Aromassage 5 - Cooling Recovery
Aromassage 5 - Cooling Recovery is een massageolie voor na het sporten die de  huid verfrist en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. De basis bestaat uit zoete amandel, jojobaolie en een bekend spiertonicum: arnica maceraat. De essentiële ... (meer lezen)
vanaf € 14,95
Aromassage 6 - Citrus Fun
Aromassage 6 - Citrus Fun is een heerlijke, frisse, luchtige, fruitige, feestelijke en vrolijke massageolie. Voor iedereen te gebruiken. Voor mensen die wat somber zijn, maakt deze Citrusfun alles wat lichter en zonniger. Deze olie laat je w ... (meer lezen)
vanaf € 12,50
Aromassage 7 - Fun Flowers
Aromassage 7 - Fun Flowers is een heerlijke relaxolie met een heerlijke volle bloemengeur. De basis wordt gevormd door de zoete amandel- en jojobaolie. Hier zijn bloemige essentiële oliën aan toegevoegd: van pure rozenolie en jasmijn tot yla ... (meer lezen)
vanaf € 17,50
Aromassage Roses
Aromassage Roses is een even simpele als unieke combinatie tussen de pure essentiële olie van Bulgaarse roos en de huidverzorgende amandel- en jojoba olie. Pure verwennerij voor iedere huid, maar speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de ... (meer lezen)
vanaf € 22,50
NIEUW: Aromassage Wood
Aromassage Wood is een unieke massage olie voor een ontspannende en luxe huidverzorging. Sandelhout en ceder geven de huid en de geest meer balans en energie. Naast ceder bestaat de huidolie uit twee soorten sandelhout: de zoete en ontspanne ... (meer lezen)
vanaf € 15,50
NIEUW: Lavender
Aromassage Lavender combineert de ontspannende lavendelolie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure amandel- en jojoba olie. Lavendel is een natuurlijke rustgever die helpt te om huid en geest te ontspannen en om lekker te ... (meer lezen)
vanaf € 14,95

De Oliebaron

Neutrale massage oliën

Abrikozenpit olie
Abrikozenpit olie is rijk aan vitamine A en B en bevat daarnaast Kalium, Phosphor, calcium en Magnesium. Abrikozenpit olie werkt verzorgend op het weefsel, geschikt voor alle huidtypes en is vooral voor de droge en vochtarme huid geschikt. B ... (meer lezen)
vanaf € 9,90
Aloe Vera olie
Eigenlijk is dit geen olie, maar een gelei-achtige substantie die deze cactusachtige plant in zich heeft ter bescherming tegen uitdroging. Aloë Vera is verzachtend en pijnstillend. Het versnelt tevens de bloedstolling, de celdeling en is lym ... (meer lezen)
vanaf € 13,90
Amandel olie
Amandelolie is een verzachtende + voedende olie die zeer geschikt is voor alle huid types, maar met name voor de droge , rijpere en babyhuid. Deze massage olie word door een ieder als zeer prettig ervaren en geschikt voor vele massages.o.a. ... (meer lezen)
vanaf € 7,70
Amandelmix massage olie
Amandelmix massage olie bestaat o.a. uit: amandel olie, macadamianoot, jojoba en vitamine E. Amandel olie...is een verzachtende + voedende olie die zeer geschikt is voor alle huidtypes, maar met name voor de droge, rijpere en babyhuid. Macad ... (meer lezen)
vanaf € 8,20
Argan olie
Argan olie - Ook wel Het Marokaanse Goud genoemd. De Argan olie is een biologische olie, het nadeel is alleen dat deze niet heel prettig ruikt hierdoor, maar u werkt dan wel met de meest zuivere Argan olie die er te verkrijgen is. Een van de ... (meer lezen)
vanaf € 11,90
Avocado olie
Avocado olie - Bevat veel vitamines zoals A, B, C, D, E en F. Avocado olie word veel gebruikt om de huid tegen uitdroging te beschermen. Deze voedende en vochtregulerende olie is ideaal bij het maken van oliepakkingen van warme oliebaden, vo ... (meer lezen)
vanaf € 12,40
Druivenpit olie
Druivenpit olie word in veel wellness locatie`s gebruikt als basis massage olie omdat deze in de huid trekt en niet vet blijft. Druivenpit olie reguleert het eigen vet en vochtgehalte van de huid, anti verouderings effect. Druivenpit olie is ... (meer lezen)
vanaf € 8,20
Jojoba olie
De verzorgende jojoba olie maakt het haar sterker, mooier en laat het stralen van vitaliteit. Jojoba olie verzorgt tevens de huid. Jojoba olie voedt de epidermis en stimuleert de vochtopname door de cellen. De jojoba olie dringt snel door in ... (meer lezen)
vanaf € 14,50

Massage oliën met geur

Balinese Kokos massage olie
Deze massage-olie is op basis van amandel en argan olie. Ruikt naar heerlijke zoete balinese kokos.  
vanaf € 10,50
Bamboe Massage Olie
Deze massage olie bevat een viscositeit die zeer prettig samenwerkt in combinatie met de bamboe stokken. De olie ruikt heerlijk naar bamboe. Bamboe is een plant die een positieve invloed op lichaam en geest heeft.   ... (meer lezen)
vanaf € 10,50
Calm Desert massage olie
Exotische massageolie op basis van amandel en arganolie met de friszoete geur van cactusbloemen. Verzachtend en voedend voor de huid. Geschikt voor alle huidtypen.  
vanaf € 10,50
Houtmix massage olie
Deze heerlijke massage olie is op basis van diverse gemengde houtgeuren, geeft een warm gevoel en is daardoor uitstekend te gebruiken tijdens de herfst en koude dagen.  
vanaf € 10,50

Speciale massage oliën

Honing massage olie
Een Honing Massage is een diepverzorgende massage. Honing bevat diverse suikers mineralen en sporenelementen die een voedende waarde voor de huid hebben. De huid wordt vernieuwd en met dieptewerking gevoed. Na de behandeling is de huid glad, ... (meer lezen)
vanaf € 7,90
Hot Chocolate massage olie
De hot chocolate massage olie is gemaakt van o.a. pure cacao en verrijkt met zuivere amandel olie, abrikozen olie, kokosvet,sesam olie ,zonnebloemolie en vit E. De "kant en klare" hot chocolate massageolie hoeft u alleen nog maar te verwarme ... (meer lezen)
vanaf € 10,00
Tempel massage olie
Tempel massage olie: " Het goud van Thailand". In Thailand is de massage traditie al duizende jaren oud, het word de bewoners daar bijna vanaf de geboorte aangeleerd. Vanuit dit land is er veel kennis ontstaan omtrent massage olie en aroma`s ... (meer lezen)
vanaf € 10,00

Ginkel's Dutch Natural Based Cosmetics

Spa & Wellness massage oliën

Massage & Body Oil Coconut & Mango
Luxe Massage & Body Oil met de verleidelijke geur van kokosnoot en mango. Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages   Ingrediënten: Brassica Campestris Oleifera Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermu ... (meer lezen)
vanaf € 10,25
Massage & Body Oil – Chocolate & Vanilla
Luxe Massage & Body Oil met de zwoele geuren van chocolade en vanille. Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages.   Ingredients: Brassica Naprus Oleifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopheryl ... (meer lezen)
vanaf € 10,25
Massage & Body Oil – Eucalyptus & Mint
Luxe Massage & Body Oil met de verfrissende geur van eucalyptus en munt. Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages.   Ingredients: Brassica Napus Oleifera Oil, Eucalyptus Globulus, Mentha Arvensis, ... (meer lezen)
vanaf € 10,25
Massage & Body Oil – Honey & Rose
Luxe Massage & Body Oil met de warme en romantische geur van honing en wilde rozen.  
vanaf € 10,25
Massage & Body Oil – Lavender
Luxe Massage & Body Oil met de rustgevende geur van lavendel. Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages.   Ingredients: Brassica Campestris Oleifera Oil, Olea Europea Oil, Lavendula Angustifolia Oil ... (meer lezen)
vanaf € 10,25
Massage & Body Oil – Lemongrass & Mint 200 ml
Luxe Massage & Body Oil met de verfrissende geur van lemongrass en mint. Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages.   Ingredients: Brassica Napus Oleifera Oil, Parfum (Cymbopogon Citratus), Isoeugan ... (meer lezen)
vanaf € 10,25
Massage & Body Oil – Pineapple & Coconut
Luxe Massage & Body Oil met de exotische geuren van ananas en kokos. Gebruik: Geschikt voor alle (professionele) body en beauty massages.   Ingredients: Brassica Napus Oleifera Oil, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Tocopheryl Ace ... (meer lezen)
vanaf € 10,25