lava shell (schelpenmassage)

Pure Wellness, de Lava Shell (Schelpen) massage is een ontspannende massage die warmte gebruikt, net zoals de bekende hot stone massage. Bij een Lava Shell (Schelpen) massage, maakt men gebruik van echte schelpen uit de Filippijnen die zachtjes het lichaam masseren. De warmte komt van binnenuit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout water en etherische oliën. Wanneer ze worden gecombineerd ontstaat er een chemische reactie die voor warmte zorgt tot wel twee uur. In tegenstelling tot de hot stone massage houdt de masseur de schelp in de palm van de hand, en geeft hiermee lichte effleurages. Het is vooral een ontspannende, rustgevende massage en dat is gelijk het verschil met een hot stone massage die veel dieper doordringt. De schelpen zijn echte tijger-gestreepte venusschelpen, die een traditioneel onderdeel vormen van het Filipijnse dieet.  

 

Lava Shell Back

Allereerst worden alle dode huidcellen van uw rug verwijderd met een heerlijke rugpeeling. Uw huid voelt hierna heel zacht. Dan be-gint de massage met de warme schelpen.

Zowel je rug, schouders nek en armen worden gemasseerd. Door de warmte voel je alle spieren ontspannen..

 

30 MIN | € 35,00


Lava Shell Body

Dit moet je een keer meemaken!  Helemaal van top tot teen  ge-masseerd worden met warme schelpen. Je voelt je hierna  heer-lijk  warm  en ontspannen.

Deze behandeling start met een peeling van je rug.  Daarna wordt je hele lichaam gemasseerd.

 

75 MIN | € 65,00