boeken

Hier vindt je boeken op het gebied van aromatherapie, edelstenen, hooggevoeligheid, persoonlijke ontwikkeling tarot, eneriewerk zoals Reiki etc.


Aromatherapie


Edelstenen

De kracht van edelstenen
Deze moderne kristallengids bevat beschrijvingen en fotografie van meer dan 70 stenen en kristallen. Voor de een interessant vanuit de pracht van de stenen, voor de ander vanwege de krachten die aan deze helende stenen worden toegeschreven. ... (meer lezen)
€ 15,99
De Kristallengids deel 1
De meest complete gids over kristallen! Dit boek beschrijft alle belangrijke kristallen die op dit moment verkrijgbaar zijn, inclusief de vele minder bekende, onlangs ontdekte exemplaren. In deze prachtig geïllustreerde gids worden de vormen ... (meer lezen)
€ 17,99
De Kristallengids deel 2
Dit tweede deel van de Kristallengids bevat meer dan 200 nieuwe kristallen, zoals stenen met hoge vibratie.   De Kristallengids deel 2, door Judy Hall, 400 pagina's.
€ 17,99
De Wijsheid van Stenen
Dit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking. Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overz ... (meer lezen)
€ 39,99
Edelsteentherapie 2.0
Een fantastisch boek met heel veel extra wetenswaardigheden zoals een zeer uitgebreid register waar alle klachten zeer snel mee op te zoeken zijn. (Maar liefst 6400 kwalen op alfabet met steeds de best bruikbare steen.) Een hoofdstuk is er s ... (meer lezen)
€ 35,00
Edelstenen & Mineralen
In mijn praktijk Call for Vision te Den Haag heb ik jarenlang ervaring opgedaan als edelsteentherapeute. Door deze ervaring te combineren met gechannelde informatie heb ik dit boek tot stand kunnen brengen.   Door Tineke de Cal ... (meer lezen)
€ 22,50
Edelstenen voor kinderen
Je hebt vast wel eens van de Steen der Wijzen gehoord (waarmee je goud kunt maken of het eeuwige leven kunt krijgen) of gelezen over de Tovenaar van Smaragdstad (in het Land van Oz) en je weet natuurlijk dat diamanten heel kostbaar zijn... m ... (meer lezen)
€ 12,50
Een steen voor ieder moment
Is er iemand jarig, verhuisd of geslaagd? Is er iets verdrietigs gebeurd of kan een goede vriend wel een steuntje in de rug gebruiken? Voor al deze gebeurtenissen zijn er speciale stenen met een helende werking. Ze geven kracht, brengen vreu ... (meer lezen)
€ 10,99
Geneeskrachtige stenen, 430 stenen van A tot Z
Welke steen is heilzaam voor u? In dit gidsje vindt u informatie over 430 geneeskrachtige stenen: mineralogische kenmerken, handelsnamen en belangrijkste heilzame werkingen. Alle stenen zijn in kleur afgebeeld en in alfabetische volgorde ger ... (meer lezen)
€ 10,99
Het Mineralen werkboek
Het Mineralen werkboek, door Jos en Yvonne van de Graaf. 480 pagina's. 403 edelstenen en mineralen en hun werking , gebundeld met 30 jaar ervaring in 1 boek.
€ 17,60

De wijsheid van stenen

De Wijsheid van Stenen, 472 pagina's door R. Simmons & N. Ahsian

 

Dit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking. Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht van de werking en herkomst, en geïllustreerd met kleurenfoto's. Nooit eerder werd een zo duidelijk overzicht gepresenteerd van de wereld van de stenen en hun gebruik bij heling en spiritueel ontwaken. De wijsheid van stenen leert je alles over de wetenschappelijke componenten van stenen en mineralen, over hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en de gelukkigste combinaties.

 

Of je nu een beginner bent of een geoefend gebruiker, dit indrukwekkende boek is een naslagwerk dat je keer op keer duidelijke en toegankelijke informatie zal verschaffen. Het maakt je deelgenoot van de schoonheid en positieve eigenschappen van het stenenrijk en vormt een steun en toeverlaat op het spirituele pad. Het register maakt het bovendien mogelijk een steen op maat te zoeken voor een grote verscheidenheid aan fysieke, emotionele en spirituele aandachtspunten.

De wijsheid van stenen

€ 39,99

  • 1,6 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen1

Hoooeggevoeligheid


Massage