green tree

 

Green Tree biedt een breed assortiment aan geurproducten voor iedere ruimte. De basis van de producten is te vinden in de Oosterse tradities. De beste kwaliteit wierook uit India, unieke geurkaarsen en de fijnste yoga en meditatie accessoires. Ervaar de geuren van de natuur, creëer rust en harmonie.

 

Aromabranders

De keramische aromabrander van Green Tree is door zijn bijzondere vorm en tijd-loze uitstraling een sfeervolle eyecatcher in huis. Door middel van een waxinelichtje wordt de geurolie, geurzout of wax melt verwarmd en verspreidt zo de geur.

 

 

Geurkaarsen

Creëer een eigen bijzondere sfeer met de diverse unieke geurkaarsen van Green Tree. De unieke Green Tree geurkaarsen zijn vervaardigd uit een mix van soja wax en palm wax. Verkrijgbaar in blik, glas en votives.

 

 

Wierook

Wierook is een mengsel van aromatische, organische stoffen waarvan de stokjes aangestoken kunnen worden en een aangename geur wordt verspreid. Hand gerold en gemaakt volgens traditionele Indiase technieken. Green Tree wierook is absoluut kinderarbeid-vrij gemaakt en bestaat uit een aantal heerlijke geuren.