edelsteenwater


Amethist edelsteenwaterset
Geeft inspiratie en wijsheid. Zorgt voor optimale ontspanning. Dromen worden verheldert.   Inhoud: 100 gram echte edelstenen en een uitgebreid foldertje.
€ 16,95
Aventurijn edelsteenwaterset
Zorgt voor een goede nachtrust. Woede wordt verzacht en ergernissen verdwijnen.   Inhoud: 100 gram echte edelstenen en een uitgebreid foldertje.
€ 16,95
Bergkristal edelsteenwaterset
Het concentratievermogen verbetert. Heeft een positief effect op het zelfvertrouwen en zorgt voor innerlijke stabiliteit.   Inhoud: 100 gram echte edelstenen en een uitgebreid foldertje.
€ 16,95
Harmonie edelsteenwaterset
Deze set is gevuld met echte Rozekwarts, Bergkristal en Amethyst. Deze stenen zorgen voor een ontspannen dag en een goede nachtrust. Het geeft een warm en rustgevend gevoel. Het voelt aan als een warme deken.   Voeg 2 liter (mi ... (meer lezen)
€ 16,95
Liefde edelsteenwaterset
Deze set is gevuld met echte Roze Kwarts, Rode Jaspis en Carneool. Zij stimuleren de geslachtsorganen en versterken de seksuele activiteit. Men krijgt meer behoefte aan saamhorigheid, liefde en partnerschap.   Inhoud: 100 gram ... (meer lezen)
€ 16,95
Rozekwarts edelsteenwaterset
De steen van het hart. Bevordert liefde en romantiek. Zorgt voor vitaliteit en stimuleert de daadkracht.   Inhoud: 100 gram echte edelstenen en een uitgebreid foldertje. ... (meer lezen)
€ 16,95
Vrede edelsteenwaterset
Deze set is gevuld met echte Magnesiet, Witte Kwarts en Bergkristal. Zij brengen innerlijke rust en vrede. Gejaagdheid en prestatiedrang verdwijnen, kalmte en tevredenheid gaan overheersen.   Inhoud: 100 gram echte edelstenen en ee ... (meer lezen)
€ 16,95
Wellness edelsteenwaterset
Deze set is gevuld met echte Rode Jaspis, Sodaliet en Carneool, door de harmonie die deze stenen uitdragen, ontspannen lichaam en ziel. Het lichaam kan weer relaxen en alle onrust verdwijnt uit de gedachten.   Inhoud: 100 gr ec ... (meer lezen)
€ 16,95