warmte knuffels


Er is veel behoefte aan een zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik. Deze knuffels zijn er voor jong en oud en kunnen een-voudig en snel worden opgewarmd in de magnetron. Voor langere tijd schenken ze een heerlijke warmte. De magnetronknuffels zijn gevuld met granen en gedroogde lavendelbloemen. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje! De knuffel kan ook in de vriezer worden gekoeld. Heerlijk bij koortshoofdjes en pijnlijke plekjes. Veilig, voor elke leeftijd en goed voor duizenden warme knuffelmomenten!

 

In diverse soorten en maten verkrijgbaar. Onze producten worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.


Beddy Bears & Junior Friends

Beddy Bears & Junior Friends - Beer met muts

De Beer met muts is  ± 18 cm. groot. Het voordeel van deze leuke beer is dat het zakje met graankorrels en gedroogde lavendelbloemen, aan de achterzijde via een klittenbandsluiting verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u de knuffel gewoon in de was-machine wassen. Het zakje met de korrels is geschikt om in de magnetron te verwarmen (30 seconden – 800 watt) of in de diepvries te koelen. Een weldaad bij spierpijn en buikpijn. Of gewoon lekker knuffelen, verwarmen en ontspannen!

Beddy Bears & Junior Friends - Beer met muts

€ 11,95

 • 0,17 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beddy Bears & Junior Friends - Beer met sjaal

De Beer met sjaal is  ± 18 cm. groot. Het voordeel van deze leuke beer is dat het zakje met graankorrels en gedroogde lavendelbloemen, aan de achterzijde via een klitten-bandsluiting verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u de knuffel gewoon in de was-machine wassen. Het zakje met de korrels is geschikt om in de magnetron te verwarmen (30 seconden – 800 watt) of in de diepvries te koelen. Een weldaad bij spierpijn en buikpijn. Of gewoon lekker knuffelen, verwarmen en ontspannen!

Beddy Bears & Junior Friends - Beer met sjaal

€ 11,95

 • 0,17 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beddy Bears & Junior Friends - Eland met sjaal

De Eland is  ± 15 cm. groot. Het voordeel van deze leuke eland is dat het zakje met graankorrels en gedroogde lavendelbloemen, aan de achterzijde via een klitten-bandsluiting verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u de knuffel gewoon in de was-machine wassen. Het zakje met de korrels is geschikt om in de magnetron te verwarmen (30 seconden – 800 watt) of in de diepvries te koelen. Een weldaad bij spierpijn en buikpijn. Of gewoon lekker knuffelen, verwarmen en ontspannen!

Beddy Bears & Junior Friends - Eland met sjaal

€ 11,95

 • 0,17 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Beddy Bears & Junior Friends - Pinquin met sjaal

De Pinquin is  ± 15 cm. groot. Het voordeel van deze leuke pinquin is dat het zakje met graankorrels en gedroogde lavendelbloemen, aan de achterzijde via een klitten-bandsluiting verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u de knuffel gewoon in de wasmachine wassen. Het zakje met de korrels is geschikt om in de magnetron te verwarmen (30 seconden – 800 watt) of in de diepvries te koelen. Een weldaad bij spierpijn en buikpijn. Of gewoon lekker knuffelen, verwarmen en ontspannen!

Beddy Bears & Junior Friends - Pinquin met sjaal

€ 11,95

 • 0,17 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies mini knuffels

De knuffels zijn ongeveer 24cm groot. Het voordeel van deze leuke dieren is dat het zakje met lijnzaad en gedroogde lavendelbloemen aan de achterzijde door middel van een klittenband sluiting verwijderd kan worden. Hierdoor kunt u de knuffel gewoon in de wasmachine wassen. Het zakje met de lijnzaad is geschikt om in de magnetron te verwarmen of in de diepvries te koelen! Door ze te verwarmen gaan ze heerlijk ruiken en geven ze rust.

Warmies Farm Mini's - Koe

Deze Warmies koe is de beste vriend van je kleinste spruit. De warmie knuffel is 23 centimeter groot weegt maar 250 gram waardoor je kindje de knuffel makkelijk kan meenemen. Je kan de knuffel eenvoudig opwarmen in de magnetron. Door de geur van lavendel kalmeert je kindje meteen en de warmteknuffel helpt ook tegen krampen of koorts. Gebruiken de warmie mini ook als verfrissing door hem te bewaren in de vriezer.

De Warmies zijn zeer gebruiksvriendelijk aangezien je geen kokend water moet gebruiken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron gedurende maximaal 30 seconden op maximum 800 Watt. Bij magnetrons met een vermogen hoger dan 800 Watt mag deze knuffel niet langfer worden verwarmd dan 20 sceonden. Daarna kan je genieten van maar liefst  een uur warmte! Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries leggen als verfrissing!

Knuffeldier gevuld met zorgvuldig geselecteerde granen en lavendel.
De magnetronknuffel is ideaal te gebruiken ter vervanging van de traditionele warmwaterkruik. Zowel voor warmte als voor koude toepassing te gebruiken.

Warmies Mini's - Koe

€ 16,99

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Farm Mini's - Schaap

Dit Warmies schaap is de beste vriend van je kleinste spruit. De warmie knuffel is 23 centimeter groot weegt maar 250 gram waardoor je kindje de knuffel makkelijk kan meenemen. Je kan de knuffel eenvoudig opwarmen in de magnetron. Door de geur van lavendel kalmeert je kindje meteen en de warmteknuffel helpt ook tegen krampen of koorts. Gebruiken de warmie mini ook als verfrissing door hem te bewaren in de vriezer. De Warmies zijn zeer gebruiksvriendelijk aangezien je geen kokend water moet gebruiken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron gedurende maximaal 30 seconden op maximum 800 Watt. Bij magnetrons met een vermogen hoger dan 800 Watt mag deze knuffel niet langfer worden verwarmd dan 20 sceonden. Daarna kan je genieten van maar liefst  een uur warmte! Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries leggen als verfrissing! Knuffeldier gevuld met zorgvuldig geselecteerde granen en lavendel.  De magnetronknuffel is ideaal te gebruiken ter vervanging van de traditionele warmwaterkruik. Zowel voor warmte als voor koude toepassing te gebruiken.

Warmies Farm mini's Schaap

€ 16,99

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Farm Mini's - Haas

Deze Warmies haas is de beste vriend van je kleinste spruit. De warmie knuffel is 23 centimeter groot weegt maar 250 gram waardoor je kindje de knuffel makkelijk kan meenemen. Je kan de knuffel eenvoudig opwarmen in de magnetron. Door de geur van lavendel kalmeert je kindje meteen en de warmte-knuffel helpt ook tegen krampen of koorts. Gebruiken de warmie mini ook als verfrissing door hem te bewaren in de vriezer. De Warmies zijn zeer ge-bruiksvriendelijk aangezien je geen kokend water moet gebruiken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron gedurende maximaal 30 seconden op maximum 800 Watt. Bij magnetrons met een vermogen hoger dan 800 Watt mag deze knuffel niet langfer worden verwarmd dan 20 sceonden. Daarna kan je genieten van maar liefst een uur warmte! Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries leggen als verfrissing! Knuffeldier gevuld met zorgvuldig geselecteerde granen en lavendel. De magnetronknuffel is ideaal te gebruiken ter vervanging van de traditionele warmwaterkruik. Zowel voor warmte als voor koude toepassing te gebruiken.

Warmies Mini Farm - Haas

€ 16,99

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Farm Mini's - Hond

Deze Warmies hond is de beste vriend van je kleinste spruit. De warmie knuffel is 23 centimeter groot weegt maar 250 gram waardoor je kindje de knuffel makkelijk kan meenemen. Je kan de knuffel eenvoudig opwarmen in de magnetron. Door de geur van lavendel kalmeert je kindje meteen en de warmteknuffel helpt ook tegen krampen of koorts. Gebruiken de warmie mini ook als verfrissing door hem te bewaren in de vriezer. De Warmies zijn zeer gebruiksvriendelijk aangezien je geen kokend water moet gebruiken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron gedurende maximaal 30 seconden op maximum 800 Watt. Bij magnetrons met een vermogen hoger dan 800 Watt mag deze knuffel niet langfer worden verwarmd dan 20 sceonden. Daarna kan je genieten van maar liefst  een uur warmte! Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries leggen als verfrissing! Knuffeldier gevuld met zorgvuldig geselecteerde granen en lavendel.  De magnetronknuffel is ideaal te gebruiken ter vervanging van de traditionele warmwaterkruik. Zowel voor warmte als voor koude toepassing te gebruiken.

Warmies Farm Mini's - Hond

€ 16,99

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

NIEUW: Warmies Mini's - Gans

Deze Warmies gans is de beste vriend van je kleinste spruit. De warmie knuffel is 23 centimeter groot weegt maar 250 gram waardoor je kindje de knuffel makkelijk kan meenemen. Je kan de knuffel eenvoudig opwarmen in de magnetron. Door de geur van lavendel kalmeert je kindje meteen en de warmteknuffel helpt ook tegen krampen of koorts. Gebruiken de warmie mini ook als verfrissing door hem te bewaren in de vriezer. De Warmies zijn zeer gebruiksvriendelijk aangezien je geen kokend water moet gebruiken zoals bij waterkruiken. Je kan de warmteknuffel gemakkelijk opwarmen in de magnetron gedurende maximaal 30 seconden op maximum 800 Watt. Bij magnetrons met een vermogen hoger dan 800 Watt mag deze knuffel niet langfer worden verwarmd dan 20 sceonden. Daarna kan je genieten van maar liefst  een uur warmte! Als je zoekt naar afkoeling in de zomer kan je de Warmies ook in de diepvries leggen als verfrissing! Knuffeldier gevuld met zorgvuldig geselecteerde granen en lavendel.  De magnetronknuffel is ideaal te gebruiken ter vervanging van de traditio-nele warmwaterkruik. Zowel voor warmte als voor koude toepassing te gebruiken.

Warmies Mini's - Gans

€ 16,99

 • 0,25 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Mini's - Schildpad

Deze schildpad warmteknuffel is naast een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en kruiden en 

kan opgewarmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen.

 

Afmeting: ca. 23 x 14 x 6 cm. en weegt ongeveer 230 gram.

Deze zachte Mini Schildpad heeft een kruidengeur en uitneembare vulling. 

Warmies Mini's - Schildpad

€ 16,99

 • 0,23 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Mini's - Eenhoorn wit/roze

Deze eenhoorn is een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en lavendelbloemen kan opge-warmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen. Deze zachte Mini Eenhoorn heeft een lavendelgeur en uitneembare vulling. Afmeting: ca. 22 x 14 x 6 cm. en weegt ongeveer 230 gram.

 

 

 

Warmies Mini's - Eenhoorn wit/roze

€ 16,99

 • 0,23 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Mini's - Eenhoorn wit/paars

Deze eenhoorn is een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en lavendelbloemen kan opge-warmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen. Deze zachte Mini Eenhoorn heeft een lavendelgeur en uitneembare vulling. Afmeting: ca. 22 x 14 x 6 cm. en weegt ongeveer 230 gram.

Warmies Mini's - Eenhoorn wit/paars

€ 16,99

 • 0,23 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

NIEUW: Warmies Mini's - Krokodil

De groene knuffelvriend gaat graag met je mee. De Krokodil heeft geen schaalpantser, maar is knuffelbaar zacht. Het verspreidt aangename warmte en aangename lavendelgeur. Dankzij zijn kleine formaat is hij een ideale partner voor knuffelen en troosten, zelfs tijdens het reizen . e schattige krokodil is ongeveer 35 cm lang en weegt ongeveer 240 gram. Met uitneembare lavendel-gierstkorrelvulling. Dankzij de verwijderbare vulling is dit product met de hand wasbaar tot 30 ° C. Verwijder de vulling van tevoren, het kan niet vanzelf worden gewassen. Voor een gelijkmatige warmteverdeling grondig kneden voor gebruik en de temperatuur op een gevoelige plaats controleren (bijv. In de kromming van de arm).

Krokodil

€ 16,99

 • 0,26 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies warmteknuffels

Warmies Warmteknuffel Brachiosaurus

Warmteknuffels of warmtedieren zijn naast een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en lavendelbloemen (of mintkruiden) kan opgewarmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen. De Brachiosaurus is een van de grootste landdieren van de geschiedenis van de aarde. Deze zachte planteneter heeft geen uitneem-bare vulling en een heerlijke lavendelgeur.

 

De gebruiksaanwijzing vindt u hier.

Lengte: c.a. 30 cm

Gewicht : c.a. 780 gram

De Warmies knuffels worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.

Dinosaurus

€ 19,99

 • 0,78 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Warmteknuffel Blauwe olifant

Warmteknuffels of warmtedieren zijn naast een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en lavendelbloemen (of mintkruiden) kan opgewarmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen. Deze lieve Blauwe Olifant heeft een lavendelgeur en geen uitneembare vulling.

 

Hoogte: ca. 15 cm

Lengte: ca. 20 cm

Gewicht: ca. 740 gram

De Volatile knuffels worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.

 

Warmies Warmteknuffel Blauwe olifant

€ 19,99

 • 0,74 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Warmies Koala met uitneembare vullingam

Deze Koala warmteknuffel is naast een heerlijke zachte kameraad, een alternatief voor een waterkruik. De natuurlijke vulling van granen en lavendelbloemen kan opgewarmd of gekoeld worden waarna deze lange tijd warmte of kou afgeeft. De warmteknuffels kunnen snel opgewarmd worden in de magnetron of gekoeld worden in de vriezer. Bij krampjes, verkoudheid of verdriet is het heel fijn als je getroost wordt door je eigen warme vriendje die bovendien ook lekker naar lavendel ruikt. Bij erg warm weer, koortshoofdjes en pijnlijke plekjes kan de knuffel voor de nodige verkoeling zorgen.

Deze zachte Koala heeft een lavendelgeur en een uitneembare vulling.

 

Hoogte: c.a. 36 cm

Breedte c.a. 15 cm

Gewicht : c.a. 800 gram

De Warmies knuffels worden in Europa vervaardigd onder hoge kwaliteitseisen. Ze hebben de volgende veiligheidskeurmerken en certificeringen: EN71-1/2/3/ en CE.Deze Koala is een zacht en aaibaar alternatief voor de warmwaterkruik. De Koala heeft een lavendelgeur en een uitneembare vulling.

Warmies Warmteknuffel Koala met uitneembare vulling

€ 24,99

 • 0,8 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1