aromaverdampers


Aromadifusers

Aromalogica car kit
Met deze auto luchtverfrisser heeft u altijd een subtiele, heerlijke geur naar keuze in de auto. Nare geurtjes worden bestreden en de luchtkwaliteit in de auto wordt sterk verbeterd. En ook jij als bestuurder blijft lekker alert door het geb ... (meer lezen)
€ 19,95
Aromalogica Chill
Gemaakt van lichtdoorlatend kunststof en voorzien van instelbare kleuren licht.   “Life is so much easier when you just have a Chill”   Een elektrische aromaverdamper, gemaakt van lichtdoorlatend kunststof en voorzien ... (meer lezen)
€ 49,95
Aromastream
De Aromastream biedt een schone, veilige en doeltreffende methode om essentiële oliën te verspreiden zonder dat daarbij warmte of vuur wordt gebruikt. In plaats daarvan wordt de vluchtige olie door een luchtstroom verdampt waardoor de geur p ... (meer lezen)
€ 53,25
Aromalogica Dreams 2.0
Deze nieuwe serie Aromalogica verdampers combineert 3 effecten: De verdamping van essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch en luchtzuiverend effect ontstaat. Bovendien wordt de lucht uitstekend en subtiel bevochtigd. Een derde ... (meer lezen)
€ 79,95
Yunique verdamper
De Yunique 4-in-1 aromaverdamper biedt u diverse mogelijkheden voor luchtzuivering, ontspanning en wellness. Het prachtig vormgegeven apparaat dient voor het verdampen van essentiële oliën en hydrolaten. Door ultrasone techniek ontstaat een ... (meer lezen)
€ 225,00

Aromalampjes

Aromalamp Flowers
Beschilderd aromalampje van gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het bestaat uit twee delen; het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te make ... (meer lezen)
€ 0,00
Aromalamp Buddha wit - mat
Elegante keramiek Buddha aromalamp, ook geschikt voor waxmelts.   Hoogte: ca. 15 cm.
€ 9,95
Aromalamp Buddha zwart - mat
Elegante keramiek Buddha aromalamp, ook geschikt voor waxmelts.   Hoogte: ca. 15 cm.
€ 9,95
Aromalamp Lotus
Aromalamp van gepolijst zeepsteen, zware kwaliteit. Zeepsteen is een natuurproduct dat soms donker, soms licht en soms gemarmerd uitvalt. Het bestaat uit twee delen; het oliebakje is afneembaar en dus gemakkelijk schoon te maken. Met fijn ui ... (meer lezen)
€ 11,50
Aromalamp 3 Ganesha's
 Ganesha's oliebrander. Alle 3 zitten in meditatie houding.   Oliebranders worden als volg gebruikt: U druppelt 2-3 druppels ( gemixed met water voor het beste effect) op het glazen schaaltje. Steek vervolgens het theelichtj ... (meer lezen)
€ 12,95
Aromalamp Bol - antraciet
Aromalamp van Volatile. Keramiek met los waterbakje. Afmetingen: 9.5 x 11 cm. 
€ 12,95