aromalamp oliËn


De beste etherische of essentle oliën gecombineerd in een mengsel om een gezellige en prettige sfeer te creëren in elke ruimte. Bijvoorbeeld de frisse Springtime of Sea Breeze 's morgens en voor in de avond Hay Fields of Forest Walk en Wintertime. Probeer het uit!


Back to earth compositie 10 ml

‘Back to Earth’ is gecomponeerd uit de oliën van de warme en aardse patchouli, de kalmerende en bloemige lavendel en de bloemig-zoete en tropische ylang-ylang. Deze drie geuren maken een harmonisch geheel en zorgen voor een rustgevende invloed in uw huis. Kenmerkend voor ‘Back to Earth’ is de ontspannende geur die goed doet in huis. Je zou kunnen zeggen dat de geur van deze compositie je weer terug brengt in evenwicht en rust brengt. Men kan de aarde bijna ruiken door de aanwezigheid van patchouli in het mengsel. Ylang-ylang en lavendel zorgen voor de warme geur en dragen bij aan de ontspanning die ‘Back to Earth’ in de kamer brengt. Zeer geschikt ter verdamping in de avond. Wanneer u back to earth mengt in een neutrale badolie, massageolie of huidolie kunt u ook gebruik maken van de huidverzorgende kwaliteiten van de oliën. Zo werken patchouli en lavendel huidherstellend.

Back to earth compositie 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Citrusmix concentraat 10 ml

Door de frisse en kenmerkende geur waant u zich in een citrusboomgaard in het zonnige zuiden. Jong en oud zal de geur herkennen en waarderen. De mix zuivert de ruimte en u zult merken dat u zich beter kunt concentreren. Citrusmix Concentration bestaat uit zoete sinaasappel, citroen, grapefruit en een beetje patchouli, waardoor de citrusgeur langer in uw kamer blijft hangen.

Citrusmix concentraat 10 ml

€ 8,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Davos kuurolie

Door de combinatie van de grove dennenolie en de oliën van eucalyptus en munt is een effectieve synergie ontstaan. Er bestaat geen betere olie voor het zuiveren van de omgevingsruimte. Davos is ook zeer geschikt voor gebruik in de sauna.

 

Davos kuurolie

€ 8,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Eucalyptus citroen citronella / zomermix 20 ml

Een mix van sterk insectwerende etherische oliën citronella en Citroeneucalyptus om insecten op afstand te houden in de zomer! Van Citronella zijn de insectwerende eigenschappen algemeen bekend, maar citroeneucalyptus is zelf nog effectiever! Een mix van sterk insectwerende etherische oliën citronella en Citroeneucalyptus om insecten op afstand te houden in de zomer! Van Citronella zijn de insectwerende eigenschappen algemeen bekend, maar citroeneucalyptus is zelf nog effectiever!

Eucalyptus citroen citronella / zomermix 20 ml

€ 13,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Flowers / bloemenweide 10 ml

Een lichte en frisse geur, voor iedereen die een subtiele geur in de kamer wil hebben. Door de aanwezigheid van sinaasappel en bergamot brengt deze olie zon en vrolijkheid. Een fantastische geur op plekken waar veel mensen bij elkaar komen, zoals tijdens bezoek, vergaderingen en feesten. De olie is absoluut niet opdringerig. Bloemenweide bestaat o.a. uit zoete sinaasappel, lavendel, lemongrass, petitgrain, bergamot, roos en palmarosa.

Flowers / bloemenweide 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 7-14 dagen1

Forest Walk 10 ml

Forest Walk past bij lichamelijke en geestelijke inspanningen. De geur heeft een sportieve uitstraling. Door de uitgekiende samenstelling zorgt de olie voor een verdieping van de ademhaling en is daardoor verantwoordelijk voor een hogere zuurstofopname via de longen in het lichaam. Is het niet prettig dat je op zo'n ontspannen manier kan herstellen van een inspanning? De Forest Walk mix bestaat o.a. uit grove den, rozemarijn, koriander, gember, tijm, jeneverbes, lavandin en mirte etherische olie.

Forest Walk 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Happiness Mix olie 10 ml

Happiness etherische olie compositie is gecomponeerd uit de oliën van de fruitige en frisse sinaasappel, de warme citrusgeur van mandarijn en bergamot en de rijke geur van de zoete benzoë. Lekkere geur in huis. Happiness olie brengt een lekkere geur in huis en zorgt voor een vrolijke sfeer. Met de warme geur van benzoë verbinden we warmte, ontspanning en geborgenheid. In combinatie met de frisse en zoete geuren van sinaasappel, bergamot en mandarijn zorgt Happiness voor een vrolijke en energieke sfeer. De combinatie van deze natuurlijke geuren zorgt voor een perfecte harmonie van zoete, frisse en warme geurnoten. Er kan bijna niet meer vrolijkheid je kamer binnenkomen dan met deze compositie. Ook kinderen zullen deze geur zeer waarderen. Happiness olie is een van de populairste etherische olie composities van Chi. Verdamp enkele druppels Happiness etherische olie compositie naar wens voor een lekkere geur in huis, praktijk of andere ruimte. De natuurlijke geuren van sinaasappel, bergamot en mandarijn zullen in eerste instantie de boventoon voeren. Na verloop van tijd zal de geur van benzoë meer naar voren komen. Deze etherische olie compositie is ideaal voor een vrolijke start van de dag, maar ook voor een fijne en ontspannen avond. Omdat de geur wat weg heeft van gebakken koekjes is het ook een ideale geur bij de verkoop van je huis én als warm welkom voor je visite. Happiness bestaat uit o.a. Citrus sinensis, Citrus reticulata var. mandarin, Citrus bergamia, Styrax benzoin.

Happiness Mix olie 10 ml

€ 11,50

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Hayfield 10 ml

Heideveld geeft lucht door de aanwezigheid van bergbonenkruid en de oliën uit bosrand. Maar het kruidige wordt gecompenseerd door de aanwezigheid van de zwoele en warme sandelhoutolie en de exotisch zoete benzoë. Een onspannende en zeer bijzondere geur die opvalt en je het gevoel geeft van ruimte en vrijheid. Heideveld bestaat uit bergbonenkruid, sandelhout, lavandin, benzoë, en wat bosrand en herfstavond.

Hayfield 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Herfstavond harvesttime 10 ml

Wat is er lekkerder dan te ontspannen in de vooravond onder het genot van een glas wijn. Herfstavond is een geur die de sfeer optimaal maakt tijdens deze ontspannen momenten; zo ook tijdens een diner bij kaarslicht. Door de aanwezigheid van kaneel, gurjum en patchouli geeft deze olie je het gevoel van warmte en intimiteit. Herfstavond Harvesttime bestaat o.a. uit: lavandula intermedia, carum carvi, commiphora myrrha, pinus sylvestris, ormenis multicaulis n.v.

Herfstavond harvesttime 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Lavinchi relax olie

Een verfijnde compositie op basis van echte lavendel die een heerlijk aroma verspreidt in het geurlampje. Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein is een fantastische synergie ontstaan met een werkelijk kalmerend effect. Lavinchi Relax olie ondersteunt bij het loslaten van verkrampingen door stress en onrust. Voor elk moment van de dag, maar vooral ’s avonds komt Lavinchi Relax olie goed tot haar recht.

 

Gebruik: Verdamp enkele druppels Lavinchi Relax olie in de verdamper voor een relaxend en ontspannend effect op lichaam en geest. Doe 3-10 druppels in een aromadiffuser, inhaleer direct uit flesje of doe 2 druppels op het kussen voor het slapengaan.

 

Lavinchi relax olie

€ 12,50

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Lemonmix 10 ml

Lemonmix is een frisse compositie van essentiële oliën die speciaal is samengesteld voor het geurlampje. Lemonmix is gecomponeerd uit de oliën van het krachtige, naar citroen geurende lemongrass, de fruitige zoete sinaasappel, de frisse citroen en de zachte grapefruit. Door de aanwezigheid van de lemongrass zal deze lemonmix lang in de kamer blijven geuren. Als verdringer van ongewenste geuren, maar ook als er een frisse citroengeur gewenst is, dan is er bijna niets beter dan de heerlijke frisse lemonmix. De combinatie frisse citrusgeuren met de pittige, tropische geur van het citroengras (lemongrass) maakt deze compositie een aanwinst in uw praktijk of kamer. Jong en oud zal de geur waarderen. De mix zuivert de ruimte en u zult merken dat u zich prettig voelt en dat u zich beter kunt concentreren. Lemonmix kan ook toegevoegd worden aan een neutrale badoile voor een verhelderend en fris bad!

Lemonmix 10 ml

€ 7,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Sea Breeze Mix olie 10 ml

Een frisse geur in huis! See Breeze, voorheen Zeebries, is één van de meest frisse etherische olie composities in het assortiment. Door o.a. de engelwortel en verschillende citrusoliën lijkt het alsof een zeebries je vermoeide en teneergeslagen gevoel wegblaast en je nieuwe energie geeft. Zowel de engelwortel als de citrusoliën hebben een kalmerende werking. De citrusolien geven een vrolijke noot voor een opmonterende werking. De Engelwortel heeft daarnaast ook een aardende werking. Net als bij een strandwandeling blaast Sea Breeze alle gedachten uit je hoofd en brengt je terug naar jezelf. De Engelwortelplant staat niet voor niets symbool voor kracht en zelfvertrouwen. See Breeze doet je weer herleven en geeft een blij gevoel zodat je er weer tegenaan kunt. Niet alleen lekker voor een frisse geur in huis, maar ook ideaal op de werkplek dus!

 

Let op! Gebruik etherische olie of etherische olie combinaties nooit puur op de huid! Meng de olie altijd met een basisolie, neutrale bandolie of shampoo, of een emulgator! Buiten bereik van kinderen houden!

Sea Breeze Mix olie 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Smell Well mix 10 ml

De Smell Well mix olie is speciaal geschikt voor als je snel een prettige geur in huis wilt hebben! De geur van de mix olie verdrijft onder andere de rooklucht en vervangt het door een prettig aroma. Ideaal om te sprayen voor of na de visite en om snel vieze (rook)luchtjes te verdrijven. Deze natuurlijke compositie bestaat uit grove den, kaneel, ho-hout, palmarosa, akkermunt en citroeneucalyptus. Te gebruiken in een Aromadiffuser! Niet voor inwendig gebruik!  Buiten het bereik van kinderen houden!

 

Smell Well mix 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Springtime / lentemorgen 10 ml

Lentemorgen compositie geeft iedereen een goede start van de dag. De olie geeft een opgewekt en verfrist gevoel. Heerlijk in het lampje in de vroege morgen, maar ook tijdens het werk is Lentemorgen een goede keus: het zorgt voor een goed concentratievermogen gedurende de dag en ook een opgewekt gevoel. Lentemorgen bestaat o.a. uit citroen, Spaanse rozemarijn, Chinese pepermunt, cipres-blad, terpentijn en ceder-Virginia.

Springtime / lentemorgen 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Summertime /Zomertijd 10 ml

Summertime, voorheen zomermiddag, is een plezierige olie om de werkdag mee af te sluiten, zodat men ontspannen naar huis kan gaan om welgemoed thuis te komen. Summertime is ook een fijne olie tijdens een gesprek op het werk, maar natuurlijk ook voor thuis om bij te ontspannen, waar het nog wel genoeg energie geeft voor activiteiten. Summertime bestaat o.a. uit mirre, mirte, Wilde kamille, geranium, petitgrain, laurier, mandarijn en kruizemunt.

 

Gebruik: Gebruiken in geurlampje of aromabrander. Ook te gebruiken in samenstelling van cosmeticaproducten.

Summertime /Zomertijd 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Well Chi mix

Dé olie als er muffe en onaangename luchtjes in huis zijn die u wilt vervangen door een fris en plezierig aroma. U geeft uw toilet, kelder en zolder weer een aangename geur. W-chi bestaat uit zuiverende en frisse geuren die de kwaliteit van uw binnenlucht verbeteren. Een paar duppels op een tissue, watje of in het geurlampje is al voldoende. W-chi olie bestaat uit grove den, geranium, ho-blad en pepermunt.

Wchi well chi olie

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Wintertime 10 ml

Wintertime bestaat bijna in zijn geheel uit oliën die sterk ontspannen en kalmeren. De geur geeft een gevoel van geborgenheid en is prettig tijdens de donkere wintermaanden. Maar ook in tijden van stress en rusteloosheid geeft wintertime je het gevoel van thuis te zijn in een prettige omgeving. De olie is zodanig rustgevend dat men er prima op kan slapen. De Wintertime mix bestaat o.a. uit elemi, roos, jasmijn, neroli, engelwortel, benzoë en citroenverbena.

 

Gebruik: Gebruiken in geurlampje of aromabrander. Ook te gebruiken in samenstelling van cosmeticaproducten.

Wintertime 10 ml

€ 9,95

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1