Aqua gems drinkflessen


Al duizenden jaren worden helende werkingen toegeschreven aan edelstenen en mineralen. Edelstenen met hun toegeschreven helende werking worden op verschillende manieren ingezet voor hun therapeutische werking en bijzondere eigenschappen.

 

De Aqua Gems drinkfles is BPA-vrij, is gemakkelijk schoon te maken doordat de fles handige losse delen bevat. De fles heeft een handige dop waaraan je hem mee kunt dragen. Inhoud is 700 ml.

 

Gebruik: Vul de drinkfles met daarin de edelsteen combinatie met water en laat deze minimaal 0,5 uur staan. Het water kan direct uit de fles gedronken worden en heeft een milde tot sterke werking. Langer laten rijpen is prima, maar wel binnen 24 uur het water verversen.


Anti-stress Aqua Gems drinkfles

Anti-stress en bescherming drinkwater in een handige fles. Bevat Bergkristal, Agaat boom en Dumortieriet.

 

Deze edelsteencombinatie van Dumortieriet, Agaat Boom en Bergkristal werkt stressverminderend en zorgt voor meer balans.

 

Dumortieriet tegen stress en nervositeit, helpt tegen paniekaanvallen en overgevoeligheid, geeft kalmte en vertrouwen.

 

Agaat Boom geeft kalmte, innerlijke geborgenheid, rijpheid en psychische stabiliteit.

 

Bergkristal verlicht je van angsten, geeft innerlijke stabiliteit en is een goede energieverdeler. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

Anti-stress Aqua Gems drinkfles

€ 29,95

 • 0,33 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Detox Aqua Gems drinkfles

Detox edelsteenwater in een handige drinkfles. De fles bevat Bergkristal, Toermalijn en Calciet.

 

Deze edelsteencombinatie van Bergkristal, zwarte Toermalijn en gele Calciet zorgt voor zuivering en ontgifting van lichaam en geest. Tevens wordt het lichaam ontladen van teveel aan elektromagnetische straling.

 

Zwarte Toermalijn biedt psychische bescherming en weert elektromagnetische smog. Zet de nieren aan en reinigt het lichaam van giften, ook van zware metalen. Verwijdert giftige energie uit emoties, lichaam en geest. Ontlaadt het lichaam van teveel aan elektromagnetische straling.

 

Gele Calciet reinigt de darmen, lever en gal. Huid en slijmvliezen van mond, keel, longen, maag en darmen hebben baat bij het drinken van calcietwater. De spijsvertering en de opname van voedingstoffen wordt bevordert. Gele Calciet versterkt de huid, bindweefsel, botten en tanden.

 

Bergkristal zorgt voor gehele inwendig reiniging en ontslakking. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

Detox Aqua Gems drinkfles

€ 29,95

 • 0,33 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Energie Aqua Gems drinkfles

Energie drinkwater in een handige fles. Bevat Bergkristal, Carneool en Melkkwarts.

 

Deze edelsteencombinatie van Bergkristal, Carneool en melkkwarts (of sneeuwkwarts) geeft energie en herstelt de vitaliteit.

 

Bergkristal geeft energie en vitaliteit, werkt goed tegen vermoeidheid en slapeloosheid. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

 

Carneool staat o.a. voor vitaliteit en daadkracht, geeft goed humeur en werkt activerend, motiverend en aardend.

 

Melkkwarts brengt energie naar de lichaamsdelen die deze het hardst nodig hebben en bevordert de opname van mineralen en vitaminen.

Energie Aqua Gems drinkfles

€ 29,95

 • 0,33 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Fit en Slank Aqua Gems drinkfles

Fit en Slank drinkwater in een handige fles om mee te nemen. De fles bevat Bergkristal, Jaspis en Sodaliet.

 

Deze edelsteencombinatie van Bergkristal, rode Jaspis en Sodaliet, stimuleert de stofwisseling en vetverbranding. Werkt vochtafdrijvend en versterkt het doorzettingsvermogen.

 

Bergkristal bevordert het base-zuur evenwicht, reinigt en maakt vitaal. Hij zorgt voor inwendige reiniging en ontslakking. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

 

Jaspis rood versterkt de vitaliteit, herstelt spieren en zenuwen na sporten, vermindert schildklierproblemen, stimuleert spijsvertering, bevordert wilskracht en doorzettingsvermogen.

 

Sodaliet zorgt voor een goed stofwisseling en helpt tegen eetstoornissen, schenkt je meer zelfvertrouwen en zelfrespect, hij stimuleert om door te gaan ook als het even moeilijk is en helpt je om oude gedragspatronen los te laten en gevoelens te uiten.

Fit en Slank Aqua Gems drinkfles

€ 29,95

 • 0,33 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 7-14 dagen1

Liefde en Harmonie Aqua Gems drinkfles

Liefde en harmonie drinkwater in een handige fles. Bevat Amethist, Bergkristal en Roze kwarts, de gouden driehoek.

 

Deze “ heilige drie-eenheid” edelsteencombinatie van Amethist, Roze kwarts en Bergkristal staat voor liefde, harmonie, empathie, innerlijke vrede, bewustzijn en heeft tevens een verzachtende en zuiverende werking.

 

Amethist versterkt je beoordelingsvermogen en schept daarmee eerlijkheid en oprechtheid. Goed voor conflictbeheersing, acceptatie en innerlijke vrede.

 

Roze kwarts versterkt de liefde voor jezelf en voor anderen, geeft hartelijkheid en mededogen, versterkt empathie, zinnelijkheid en intuïtie, schenkt levenskracht, romantiek en welbehagen.

 

Bergkristal verbetert waarneming, aandacht en begrip. Tevens versterkt hij de werking van andere geneeskrachtige stenen en zorgt hij voor een algemene verbetering van de waterkwaliteit.

Liefde en Harmonie Aqua Gems drinkfles

€ 29,95

 • 0,33 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Mind en Focus Aqua Gems drinkfles

Mind en Focus drinkwater in een handige meeneemfles. De fles bevat Fluoriet, Sardonyx en Amethist.

 

Deze edelsteencombinatie van groene Fluoriet, Sardonyx en Amethist versterkt het geheugen, bevordert de concentratie en helpt je om beter te focussen. Ook geschikt voor studiedoeleinden.

 

Groene Fluoriet voor het absorberen en reproduceren van leerstof, snel denken en begripsvermogen. Hij bevordert de concentratie en helpt om verbanden te leggen met de al aanwezige informatie. Harmoniseert linker en rechter hersenhelften.

 

Sardonyx verhoogt de waarneming en het onderscheidingsvermogen, verbetert de concentratie en versterkt de zintuigen en het vermogen om dingen op te nemen.

 

Amethist geeft helderheid en bewustzijn, stimuleert de hersenen en maakt alert. Hij scherpt de geest en laat je zien wat echt belangrijk is, geeft innerlijk vrede en versterkt de intuïtie.

Mind en Focus Aqua Gems drinkfles

€ 29,95

 • 0,33 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1