Lomi Lomi

Lomi Lomi is a way of life. It is the practice of ‘living aloha’. 

Massage is een van de oudste en meest krachtige vormen van healing. Lomi Lomi is een van de meest diepgaande vormen van mas-sage. Dus, wat maakt Lomi Lomi zo speciaal, wat is het, waarin zit het verschil met andere massages, hoe werkt het? Het woord Lomi Lomi betekent gewoon massage. Wat het is, het is een unieke helende massage afgeleid van de oude Polynesiërs en meer specifiek de master healers van Hawaï.

 

Om de diepte van de Lomi Lomi massage te begrijpen, helpt het om inzicht te hebben in de Hawaiiaanse filosofie genaamd Huna, en hoe de filosofieën van Huna betrekking hebben op deze vorm van bodywork en healing. Een fundamentele veronderstelling van Huna is dat alles harmonie zoekt en alles liefde nodig heeft. Dus hoe verhoudt dit zich tot massage? Misschien kan dit best worden begrepen door een van de alternatieve namen voor Lomi Lomi, en dat is "Loving Hands" massage. De reden hiervoor is dat deze massage heel

zacht en zonder druk gegeven wordt met lange vloeiende lijnen, waardoor de ontvanger zich totaal kan overgeven aan de massage die uitnodigt te ontspannen en waardoor de massage nog dieper inwerkt op de spieren. Dus terwijl techniek een belangrijk onderdeel van de massage en de bijbehorende healing is, wordt veel van het werk gedaan door liefde, waarbij de focus van de masseur diep en volle-dig op de client gericht is, met behulp van liefdevolle handen en een liefhebbende hart.

 

''If your hands are gentle and loving,

your patient will feel the sincerity of your heart,

his soul will reach out to yours and God’s healing power will flow through you both”

Auntie Margaret

 

Lomi Lomi

Lomi Lomi is een traditionele Hawaiian Healing Massage die de geest, lichaam en ziel behandelt. Een Lomi Lomi massage wordt gegeven met diepe ontspannende, ritmisch  gegeven stromende bewegingen die de spieren ontspannen en stress vrijlaten. Lomi Lomi heeft een zeer zorgzame en luxe stijl, met lange stromende be-wegingen en technieken die in geen andere massage worden gebruikt.

 

Lomi Lomi Full body 75 MIN | € 75,00

Lomi Lomi Spiritual healing 90 MIN | € 90,00