edelsteen sieraden


Beschermengel hangertjes

Engel edelsteen hanger

Beschermengel edelsteenhangertje in koraal , onyx, jade, lapis lazuli, reozekjwarts, tijgeroog, opaliet, amethist, turkoois.

 

Afmetingen: 3 cm hoog en 2 cm breed 

€ 3,50

  • 0,02 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1

Powerbead armbanden

Deze armbanden worden in de Aziatische landen vaak gedragen door monniken en zo ook door de Dalai lama. De monniken tellen hun gebeden aan de hand van de kralen en geloven in de krachten van de edelstenen. De armbanden bestaan uit rondgeslepen edelsteenkralen. Ze passen vrijwel rond elke pols. Er kan eindeloos gecombineerd worden met de diverse powerbead armbanden.

FortunaBeads Basic Chrysocolla Armband – Heren – Medium 18 cm

De Basic Chrysocolla is onderdeel van de no-nonsense collectie van FortunaBeads. Een stijlvol en toch stoer armbandje voor een hele scherpe prijs. Dit armbandje kenmerkt zich door het gebruik van echte half-edelstenen met een sluiting van verzinkt koper. Leuk om cadeau te geven of gewoon voor jezelf! Dit armbandje bestaat uit de half-edelsteen Chrysocolla met een grote van 6 mm. Maat M is voor een maximale polsomtrek van 18 cm.  Ook als je allergisch bent voor nikkel kan je onze armbanden gewoon dragen. De metalen sluitingen van onze armbanden zijn namelijk 100% nikkel vrij! Doordat er gebruik wordt gemaakt van verzinkt koper, wordt de zilverkleurige bedel in het midden van de armband na het dragen koperkleurig. De half-edelstenen die gebruikt zijn voor dit armbandje zijn natuurlijke materialen. Hierdoor kan het uiterlijk van de armband in werkelijkheid iets verschillen van de foto. 

Chrysocolla zorgt voor balans en innerlijk evenwicht en werkt activerend of kalmerend al naar gelang wat nodig is in een bepaalde situatie. Het helpt negatieve emoties zoals schuldgevoel en (liefdes)verdriet verminderen. De steen zet aan tot zelfreflectie, stimuleert een neutrale en open houding en laat de waarheid naar boven komen. Het bevordert helderheid van geest, maakt creatief en bevordert communicatie. Spiritueel absorbeert het negatieve energie en reinigt en activeert de chakra’s. 

Chrysocolla Armband – Heren – Medium 18 cm

€ 14,95

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1

Labradoriet powerbead armband

Labradoriet staat voor zelfreflectie, waarheid en intuïtie. De steen heeft een beschermende werking en bevordert spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet helpt om in contact te komen met je onderbewustzijn waardoor patronen en overtuigingen die een negatieve invloed hebben op je functioneren doorbroken kunnen worden. Labradoriet beschermt je ook tegen illusies maar versterkt daarentegen wel de fantasie en creativiteit. Labradoriet versterkt het heldere vermogen en kan je helpen om te visualiseren, te zien en zo bv de aard van raadselachtige ziekten bloot te leggen. De fysieke, emotionele en spirituele werking van Labradoriet

 

Klachten verminderen:Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermt je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies.

 

Eigenschappen bevorderen: Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten.

Labradoriet powerbead armband

€ 9,75

  • 0,06 kg
  • Uitverkocht