esoterie & Spiritualiteit


Ho'oponopono

Ho'oponopono is een eeuwenoud vergevingsritueel uit de Hawaiaanse wijsheidsleer Huna. Het betekent letterlijk 'goed goed doen'. Ho'oponopono is liefde in actie en de leukste en snelste weg naar de oorsprong van het leven. Het is een eenvoudig proces in vier stappen, waarmee je leert jezelf en andere onvoorwaardelijk te vergeven, lief te hebben en het vervolgens beter te doen. Je hebt er geen goeroes bij nodig, je hoeft er geen pijn voor te lijden, je hoeft zelfs niet te begrijpen hoe het werkt. Ulrich Emil Dupree zet in simpele woorden de theorie op een rij, schetst de achtergrond van dit eeuwenoude probleemoplossende ritueel en legt uit hoe je het toe kunt passen in de dagelijkse praktijk. Dit boekje is een groot cadeau voor jezelf.

Erich Emil Dupree is spritueel onderzoeker en leraar, auteur en seminarleider. Hij heeft yogaopleidingen gevolgd en filosofie (metafyxica) gestudeerd.

 

Auteur: Erich Emil Dupree

Uigeverij: Ankh Hermes

ISBN: 9789020211795

Ho'oponopono

€ 15,00

 • 0,22 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Mind Body Spirit

In Mind Body Spirit combineert Alberto Villoldo de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en leert je hoe je je 'langer leven'-genen aanzet.

In Mind Body Spirit combineert Alberto Villoldo de levensprincipes van de sjamanen uit de Amazone met moderne wetenschap en past dit toe op gezondheid.Heb jij last van chronische klachten en zie je er tegenop om ouder te worden? Alberto Villoldo laat in Mind body spirit zien hoe je je lichaam kunt vernieuwen, je hersenen kunt ontgiften en hoe je je voorbereidt op een hogere intelligentie. Ontdek je innerlijke healer, ontgift je darmbrein en laat je oude leefwijze los. Zo ben jij klaar om met geest, lichaam en ziel te ontwaken.

De medicijnmannen en -vrouwen uit de Amazone zijn experts in preventie. In Mind body spirit laat Villoldo je een holistische aanpak zien van reiniging.

 

Je leert met dit boek onder andere:

- hoe je je emotionele patronen kunt transformeren die gebaseerd zijn op woede en angst,

- welke voedingsstoffen de hogere hersenfuncties stimuleren en je helpen om beter met stress om te gaan,

- welke technieken je kunt inzetten om je lichaam te helen,

- en hoe je loskomt van je verleden zodat je zonder je ballast en als herboren de toekomst tegemoet kunt gaan.

Mind Body Spirit

€ 25,00

 • 0,29 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Ontwaken in 5D

In Ontwaken in 5D van Maureen St. Germain helpt zij je de weg door de eerste, tweede, derde en vierde dimensie te vinden om uiteindelijk toegang te krijgen tot 5D. Daarmee krijg je een instrument in handen waarmee je uit oude rollen en patronen kunt stappen. In ons leven worden we geconfronteerd met steeds dezelfde oude pijn die maar moeilijk te helen is. Het lijkt soms wel een film die steeds opnieuw wordt afgespeeld. In de vijfde dimensie is het mogelijk deze stop te zetten. Waar ons hoofd in onze huidige dimensie voortdurend met ons aan de haal gaat, neemt ons hart het in de vijfde dimensie liefdevol over. Met oefeningen voor energetische bescherming en speciale meditaties die je bij je hogere zelf brengen.

Ontwaken in 5D

€ 25,00

 • 0,29 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Ontwikkel je intuïtie en beantwoord je levensvragen

Jouw intuïtie kan je antwoorden influisteren precies wanneer je die nodig hebt. Antwoorden op eenvoudige vragen van alledag, maar ook op levensvragen. Denk aan: Wie ben ik nu eigenlijk diep van binnen? Wat wil ik nu echt graag? Wat is de rode draad in mijn leven en wat wil me dat zeggen? Wat is mijn levensmissie? Hoe kan ik veranderen en het leven leiden dat ik wil?

Iedereen kan zijn intuïtie gebruiken. Het is dus niet iets wat de een wel kan en de ander niet. Het is net zo gewoon – of zou dat eigenlijk moeten zijn – als voelen, luisteren en logisch denken.

In dit boek geeft Saskia Basten uitleg over wat intuïtie nou eigenlijk is en oefeningen, zodat je je meer bewust wordt van jouw intuïtie èn je er meer op durft te vertrouwen. Ze introduceert twee methodes: de Aardester en de Zielester. De Aardester leidt je in vijf stappen naar het antwoord op je vraag vanuit je intuïtie. De Zielester vormt een verdieping op de Aardester. Met deze methode kun je je levensvragen beantwoorden, omdat je hierbij een diepe verbinding maakt met je ziel. Zo krijg je loepzuivere informatie vanuit je hoger zelf en de kosmos.

Voor dit boek combineerde Saskia Basten onder meer haar jarenlange ervaring als transformatiecoach en trainer met haar persoonlijke onderzoek naar intuïtie en oeroude kennis uit de kabbala. De vooral praktische handleiding wordt aangevuld met het sprookje over Maankind. Zo wordt de boodschap van dit boek op verschillende manieren duidelijk: vertrouw op je intuïtie, want dat maakt jouw reis door dit leven een stuk makkelijker.

Ontwikkel je intuïtie en beantwoord je levensvragen

€ 19,50

 • 0,29 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Reis van de ziel

Wat moet een ziel voor haar reis naar de planeet aarde weten om hier te kunnen leven? Er is bij de geboorte nooit een handleiding of gebruiksaanwijzing meegegeven. En dat kan als een ernstig gemis worden gevoeld. Dit boekje beschrijft de reis van de ziel van haar indaling naar de aarde tot haar terugkeer naar de lichtsferen. Het grootste deel bestaat uit bagage voor haar reistas. Onderwerpen als: levensmissie, relaties, vergeving, zeven soorten zuiveringen, universele wetten, geld en vermogen, leven na de dood, worden allemaal kort besproken.

 

Auteur: Wllem Vlaudemans

Uitgeverij: Ankh Hermes

ISBN: 9789020210736

Reis van de ziel Willem Glaudemans

€ 7,50

 • 0,19 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1