massage

Een massage is een heerlijke manier om je lichaam en geest volledig te laten ontspannen, en even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Massage kan dus veel voor je doen...Gun jezelf de weldaad. Een beetje spanning hoort natuurlijk bij het leven en maakt het wel zo interessant. Maar om je lekker te blijven voelen is het wel belangrijk om spanning en ontspanning in balans te houden. Massage kan je daar goed bij helpen. Door een respectvolle en aandachtige aanraking voel je beter hoe je er aan toe bent.

 

Aromatherapie massage

Een aromatherapie massage is een massage waarbij gebruik ge-maakt wordt van een basisolie waaraan etherische oliën worden toegevoegd. Deze vorm van massage heeft een diepere werking doordat de  oliën niet alleen op je lichaam inwerken maar ook op je psyche.  


NIEUW: Balinese massage

De Balinese massage is de perfecte behandeling om harmonie tussen lichaam en geest te herstellen.

 

De unieke technieken die traditionele Balinese massage omvat-ten zijn door de generaties doorgegeven. Het is een volledige lichaamsmassage, van top tot teen. En deze massage werkt niet die niet alleen diep ontspannend, hij elimineert je stress en geeft je tevens nieuwe energie! De Balinese massage wordt gegeven met pure biologische kokosolie waaraan etherische oliën worden toegevoegd.    


Chocolade massage

De massage die je schaamteloos vertroetelt. Deze massage mag je gerust vergelijken met een ‘zoet’ verwenmoment. Ze geeft je een zalig gevoel van dolce far niente en is een totale zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn. Een ware verleiding waaraan het moeilijk weerstaan is! Onze hot chocolate massage leidt tot een voldaan gevoel, je ervaart een diepe rust en totale ontspanning.

Edelsteenmassage

Deze unieke massage werkt ontspannend en opladend. Stress verdwijnt en je krijgt meer energie. Door de edelsteenmassage te combineren met aromatherapie geeft men een extra dimensie aan het werkzame effect. Tijdens een edelsteenmassage vindt er een energie uitwisseling plaats tussen edelsteen, etherische olie en de mens. Deze massage werkt diep door op fysiek, psychisch, energetisch en spiritueel niveau. Lichaam, geest en ziel worden in harmonie gebracht.


Hot Stone/La Stone

Het gebruik van warme en koude stenen in een therapeutische massagevorm blijkt het antwoord te zijn van Moeder Natuur op stress. De Hot Stone massage is een heerlijke lichaamsbehande-ling vanuit de visie “Lichaam, Geest en Ziel zijn één”.


Jade massage

De combinatie van Jade edelstenen, warmte, olie en bij behoren-de massagetechnieken maakt deze lichaamsmassage  tot een unieke ervaring. Alhoewel de Jade massage ook met warme stenen wordt gegeven, is deze absoluut niet te vergelijken met een Hot Stone massage!  De Jade massage is veel intenser en ontspant op een nog dieper niveau. Jade is een veelzijdige en krachtig helende steen die groen gekleurd is en een bijzondere uitwerking heeft op lichaam en geest. 

NIEUW: Lomi Lomi

Lomi Lomi is een inheemse Hawaiiaanse genezingsmethode waarin massage een hoofdrol speelt  maar niet altijd. Velen ge-loven dat deze kunst door de eerste Polynesische kolonisten naar Hawaï werd gebracht, terwijl anderen geloven dat deze mooie  kunst, zo diep doordrenkt met de praktijk van het 'living aloha' een overdracht is van het oude Hawaii en het mystieke land van Mu. 

Ontspanningsmassage

Een regelmatige ontspanningsmassage helpt het lichaam zich te ontspannen, is rustgevend, verlichtend en ontspant spieren en geest. Het zorgt tevens voor een betere doorbloeding en de flexi-biliteit van het lichaam wordt vergroot. Deze massage stimuleert het zelfgenezende vermogen wat in ieder mens aanwezig is.  

Schelpenmassage

Pure Wellness, deze ontspannende massage met schelpen. Bij de Lava Shell massage, maakt men voor de massage gebruik  van echte schelpen uit de Filippijnen. De warmte komt van binnen

uit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout water en etherische oliën. De masseur houdt de schelpen in de palm van de hand, en geeft hiermee lichte effleurages. Het is vooral een ontspannende, rustgevende massage.

Tibet massage

Bij de Tibet massage wordt je gezien als een geheel. Lichaam, geest en de omgeving komen dan samen. het geheim van de werking van de Tibetmassage zit eigenlijk opgesloten in de kleine bundeltjes van Himalayasteentjes en zout en de oliën. Door de warmte en de massagtechnieken zorgen deze voor ontgifting, ontspanning, nieuwe energie en een totale balans.