behandelingen

Als de balans tussen lichaam, geest en ziel is verstoord wordt de mens ziek. Dit kan zich uiten in zowel lichamelijke als psychische en/of emotionele klachten: niet lekker in je vel zitten, telkens weer tegen dezelfde dingen aanlopen die je belemmeren, onbestemde gevoel-ens en emoties, vage lichamelijke klachten, onrust, slecht slapen, pijn, spanningen of angsten.

Het doel van mijn behandelingen is om inzicht, bewustwording en het zelfhelende vermogen te bevorderen. Kortom om mensen weer in hun kracht te zetten.

Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie is één van de meest verfijn de vormen van natuurgeneeswijzen. Ze werken direct op de geest in en brengen op deze manier harmonie en evenwicht van de persoonlijkheid tot stand. Ze helpen uw evenwicht te herstellen door u te onder-steunen bij onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter, in harmonie met uw leven.


Chakratherapie

Chakratherapie is een veelomvattende therapievorm, die zich richt op het in balans brengen van de energie en de psyche van de cliënt. Chakratherapie beïnvloedt zowel het lichaam als de geest en de ziel. Door de ontstane blokkades in de chakra’s op te heffen, kan de levensenergie weer vrij door het lichaam en de chakra’s stromen. Vanuit het in balans komen, kom je steeds meer in cantact met wat voor jouw echt belangrijk is. Je eigen spirituele groei wordt gestimuleerd.

 


Crystal Insights

Crystal Insights is een methodiek om met kristallen (edelstenen) inzicht te krijgen in levenssituaties, familiepatronen, blokkades trauma's etc. Het maakt je situatie in het leven visueel, tastbaar. Het geeft je inzicht in waar je staat ten opzichte van familie, gezin vrienden, werk, hobby's en verplichtingen. Ook de onderlinge relaties worden helder; hoe sta jij ten opzichte van diverse relaties en vice versa. Jouw levensles kan herkend worden.

Oorkaarsen

Dit is een ‘Indiaanse ontspanningsceremonie’, die een diepe ont-panning brengt. Het werkt verlichtend en bevrijdend voor hoofd en oren. Deze behandeling is al eeuwenlang in diverse culturen bekend. Vanuit Noord-Amerika, waar hij door de Hopi-indianen werd toegepast is het gebruik weer naar Europa gekomen.

Reiki

Reiki is een oude Japanse heelkunst, waarbij door middel van handopleggen, energie wordt doorgegeven. De Reiki gever plaatst de handen in een serie posities op het lichaam van de ontvanger.

De energie heelt op alle niveaus van de mens: fysiek emotioneel, mentaal en spiritueel.

Tarot

De Tarot is een oud Westers occult, psychologisch en filosofisch

systeem, bestaande uit 78 kaarten, die over de Grote en Kleine Arcana verdeeld zijn. Een Tarot legging kan behulpzaam zijn bij het verduidelijken van achtergronden, het nemen van beslissing-en en het maken van keuzen, betreffende zowel de mens als de situatie. Kansen en oplossingen worden zichtbaar gemaakt, het is aan u er wat mee te doen.

De Tarot zal u niet zeggen wat u moet doen, maar dient als het ware als een lichtje in de duisternis.