behandelingen

Als de balans tussen lichaam, geest en ziel is verstoord wordt de mens ziek. Dit kan zich uiten in zowel lichamelijke als psychische en/of emotionele klachten: niet lekker in je vel zitten, telkens weer tegen dezelfde dingen aanlopen die je belemmeren, onbestemde gevoel-ens en emoties, vage lichamelijke klachten, onrust, slecht slapen, pijn, spanningen of angsten.

Het doel van mijn behandelingen is om inzicht, bewustwording en het zelfhelende vermogen te bevorderen. Kortom om mensen weer in hun kracht te zetten.

Aromatherapie

Aromatherapie is een therapeutische behandeling die de kern van uw zintuigen bereikt door middel van aanraking en geur, waarbij massagetechnieken worden gecombineerd met pure etherische oliën die voor elke individuele cliënt worden gemengd.


Bachbloesemtherapie

Bachbloesemtherapie is één van de meest verfijn de vormen van natuurgeneeswijzen. Ze werken direct op de geest in en brengen op deze manier harmonie en evenwicht van de persoonlijkheid tot stand. Ze helpen uw evenwicht te herstellen door u te onder-steunen bij onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter, in harmonie met uw leven.


Chakratherapie

Chakratherapie is een veelomvattende therapievorm, die zich richt op het in balans brengen van de energie en de psyche van de cliënt. Chakratherapie beïnvloedt zowel het lichaam als de geest en de ziel. Door de ontstane blokkades in de chakra’s op te heffen, kan de levensenergie weer vrij door het lichaam en de chakra’s stromen. Vanuit het in balans komen, kom je steeds meer in contact met wat voor jouw echt belangrijk is. Je eigen spirituele groei wordt gestimuleerd. 


Oorkaarsen

Dit is een ‘Indiaanse ontspanningsceremonie’, die een diepe ont-panning brengt. Het werkt verlichtend en bevrijdend voor hoofd en oren. Deze behandeling is al eeuwenlang in diverse culturen bekend. Vanuit Noord-Amerika, waar hij door de Hopi-indianen werd toegepast is het gebruik weer naar Europa gekomen.


Reiki

Reiki is een oude Japanse heelkunst, waarbij door middel van handopleggen, energie wordt doorgegeven. De Reiki gever plaatst de handen in een serie posities op het lichaam van de ontvanger.

De energie heelt op alle niveaus van de mens: fysiek emotioneel, mentaal en spiritueel.


Trance Healing

Deze vorm van healing wordt gegeven in een z.g. trance staat, ofwel een verhoogde staat van bewustzijn. Hierbij laat ik mij leiden door mijn geleidde- en healinggidsen. Ze sturen en werken via mij op energetisch niveau.