edelsteenmassage

Een aantrekkelijke uitstraling van mensen is het resultaat van een goede balans tussen lichaam en geest. Vaak is dit zichtbaar aan de buitenkant van mensen: de huid. De huid verwennen met etherische oliën en edelstenen is als het ware een super beauty behandeling. De huid gaat stralen, wordt steviger en verlevendigt. De huid krijgt met de edelsteenmassage een zeer goede doorstroming en deze massage is voor elk huidtype geschikt. Ook bij huid-problemen is de combinatie van etherische oliën en edelstenen zeer effectief. Na een aromatherapeutische edelsteenmassage ziet iemand er stralend, blij, ontspannen en gelukkig uit, van binnen en van buiten. Dat gevoel heeft alles te maken met energie uitwisseling. Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief. Gebrek aan energie maakt iemand moe en lusteloos. Edelstenen en etherische oliën geven energie die direct uit de natuur afkomstig is. Tijdens een aromathera-peutische edelsteenbehandeling vindt er een energie uitwisseling plaats tussen de etherische olie, edelsteen en de mens. Net als bij een uitwisseling tussen twee mensen is er een klik of geen klik. Men spreekt dan vaak van chemie tussen mensen. Als die chemie er is dan voelt dat goed en voelen beide personen zich gevoed en vol energie. Voor het verwennen wordt er gekozen voor etherische oliën die de persoon op dat moment aangenaam vindt en wordt er gewerkt met de edelstenen die men intuïtief op dat moment de mooiste vindt qua kleur. Hierdoor zult u zich goed voelen tijdens en na een aromatherapeutische edelsteenmassage.

 

Contra-indicaties

Er bestaan geen specifieke contra-indicaties voor de edelsteenmassage zoals je dat bij ander massages wel hebt. Edelsteenmassage is voor iedereen geschikt en is vooral ontspannend. Deze massage is in het bijzonder geschikt voor mensen die lijden aan stress, een jachtig bestaan, moeilijke periodes zoals verdriet, rouw, ziekte, e.d. Klachten als onrust, angst, boosheid, onzekerheid.

 

Elke steen heeft zijn eigen werking.

Edelsteen gezichtsmassage

Een gezichtsmassage met een aromatherapeutische olie en edel-stenen is als het ware een super beautybehandeling.  De huid gaat stralen, wordt steviger en verlevendigt.  Bij deze massage worden ook decoleté , nek en schouders gemasseerd.

 

 30 MIN | € 35,00


Edelsteen lichaamsmassage

Een lichaamsmassage met een aromatherapeutische olie en edelstenen is een bijzondere ervaring. Tijdens de massage ont-staat er een diepe ontspanning en wordt er veel stress weg ge-nomen. De edelstenen kunnen sterk ontladend werken waardoor iemand zich stukken lichter voelt na een massage.

 

90 MIN | € 90,00


Edelsteen lichaam & gezichts massage

Deze behandeling is een combinatie van de lichaamsmassage en de gezichtsmassage.

 

120 MIN | € 110,00


Rozekwarts & Rozenolie

Dit is een zeer luxe verwenbehandeling waarbij u gemasseerd wordt met rozekwarts edesltenen in combinatie met  rozenolie van de Rosa Damascena.

 

120 MIN | € 130,00