Bach Bloesem remedies

Wat zijn de Bach Bloesem Remedies?

 

De Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft specifieke eigenschappen om verschillende problemen aan te pakken. deze tincturen helpen u om beter om te gaan met de emoties in het dagelijks leven die u uit balans brengen.

 

De Bach Bloesem Remedies  komen overeen met de originele bloesemextracten , waarvan de werking door Dr. Edward Bach in de jaren 30 van de vorige eeuw is ont-dekt. Vandaag de dag werken ze nog op dezelfde manier. De Bach Bloesem Remedies helpen uw evenwicht te herstellen door u te ondersteunen bij het onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter in harmonie met uw leven.

 

De Bach Bloesem remedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet verslavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Kortom, ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.

Let op: de Bach Bloesem Remedies vervangen geen noodzakelijke medische behandelingen! 

Wat zijn de Bach Bloesem Remedies?

 

De Bach Bloesem Remedies bestaan uit 38 tincturen op basis van bloemen en planten. Elk heeft specifieke eigenschappen om ver-schillende problemen aan te pakken. deze tincturen helpen u om beter om te gaan met de emoties in het dagelijks leven die u uit balans brengen.

 

De Bach Bloesem Remedies  komen overeen met de originele bloesemextracten , waarvan de werking door Dr. Edward Bach in de jaren 30 van de vorige eeuw is ontdekt. Vandaag de dag werken ze nog op dezelfde manier. De Bach Bloesem Remedies helpen uw even-wicht te herstellen door u te ondersteunen bij het onder controle krijgen van uw emoties. U voelt zich beter in harmonie met uw leven.

 

De Bach Bloesem remedies zijn gemakkelijk te gebruiken en geschikt voor de hele familie. Ze kennen geen bijwerkingen, zijn niet ver-slavend en ze belemmeren de werking van andere geneesmiddelen niet. Kortom, ze bieden jong en oud de nodige ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest. Let op: de Bach Bloesem Remedies vervangen geen noodzakelijke medische behandelingen!

 

De Bach Bloesem Remedies: waar komen ze vandaan?

 

De Bach Bloesem Remedies werden gecreëerd in de jaren 30 van de vorige eeuw door Dr. Edward Bach, een Engelse arts, bacterioloog en immunoloog. Zijn filosofie, ''Zolang als de Ziel, het Lichaam en de Geest in harmonie zijn, zijn we immuun voor ziekte'', was zijn tijd erg ver vooruit.

Dr. Bach heeft de laatste 10 jaar van zijn leven gewijd aan de verkenning en bestudering van de 38 vromen van gedrag en emoties, die hij identificeerde als de belangrijkste oorzaken van ons lijden.

 

In de natuur vond hij de bloesems, die deze emoties gunstig beïnvloeden, door ons diep in ons wezen het corresponderende evenwicht te laten  ervaren.

Hij maakte van deze 38 eenvoudige tincturen een verdeling in 7 groepen van emoties:

I       angst

II      onzekerheid

III     onvoldoende intresse in het hier en nu

IV     eenzaamheid

V      overgevopeligheid

VI     moedeloosheid en wanhoop

VII    overbezorgdheid voor het welzijn van anderen

Deze tincturen zijn sindsdien bekend onder de naam "Bach Bloesem Remedies"     

Consult

Tijdens een Bach Bloesem consult kijken we samen aan de hand van een vragenlijst naar uw situatie en gemoedstoestand en stel ik vervolgens de juiste Bach Bloesem Remedie voor u samen.

 

60 MIN | € 55,00 incl. remedie (eerste consult)

30 MIN | € 35,00 incl. remedie (vervolgconsult)


Losse Bach Bloesem remedie

U kunt aan de hand van de beschrijving van de 38 Bach Bloesem remedies ook zelf een keuze maken om een remedie te laten samenstellen. U kunt deze dan op afspraak afhalen in de praktijk of deze per post laten bezorgen.

 

€ 7,50

Bij verzending per post komt er € 4,25 aan verzendkosten bij. 


Bach Rescue Remedie

Uit de verschillende Bach Bloesems zijn 5 bloesems geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Bach Rescue Remedy:

• Cherry Plum/ Kerspruim
• Clematis/ Bosrank
• Impatiens/ Reuzenbalsemien
• Rock Rose/ Zonneroosje
• Star of Bethlehem/ Vogelmelk

 

10 ml | € 14.49

20 ml | € 22 ,99