Tarot & orakel kaarten


Tarot

Rider Waite tarot

De originele Rider Waite Tarot Deck is een must-have voor elke tarot collectie. De illustraties voor het deck zijn gemaakt door Pamela Colman Smith in 1909 onder leiding van Arthur Edward Waite. De afbeeldingen zijn archetypisch en universeel, en bieden een buitengewone mix van historische nauwkeurigheid en artistieke expressie.

 

Lees tarotkaarten als een professional – zelfs als je nog nooit eerder een tarotdeck in handen hebt gehad. De Rider Waite Tarot is het populairste en bekendste tarotdeck, zowel voor beginners als ervaren gebruikers van het tarotspel. Deze set, met origineel Rider Waite Tarot en handboek, leert je de wijsheid van tarot waarderen.

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het populairste en meest gebruikte tarotspel van deze tijd. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid.

Rider Waite tarot

€ 21,95

 • 0,49 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

TAROT ORIGINAL 1909

Het meesterwerk van Arthur Edward Waite en Pamela Colman Smith, gereproduceerd vanaf de allereerste editie van december 1909. Een topeditie van de originele tijdloze Tarot, voor heldere, inzichtelijke en diepe lezingen. Met instructie van de gerenommeerde schrijver en Tarot-expert Sasha Graham.

 

Afmetingen: 122 x 69 mm.

TAROT ORIGINAL 1909

€ 23,75

 • 0,24 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 7-14 dagen1

RWS TAROT

Dankzij de beschrijvende scènes die elk van de Kleine Arcana illustreren, onderscheidde het Rider-Waite-dek zich van de eeuwenoude traditie van Tarots en werd het een referentiepunt voor elk dek dat vanaf dat moment werd gepubliceerd.

RWS

€ 23,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 7-14 dagen1

TAROT VINTAGE ( WAITE )

Een nieuwe draai aan de klassieke Rider-Waite-Smith Tarot, dit deck is gemaakt met een linnen afwerking en antieke look voor lezers die een meer historisch gevoel willen. Selectief gekleurde figuren en objecten zijn geplaatst in een verouderde achtergrond, waardoor deze kaarten een ingebroken, goed gebruikt uiterlijk hebben - een voorkeurspatina voor veel tarotisten. Met behulp van de picturale sleutel van het originele RWS-deck is dit een perfect leesdeck voor momenten waarop je vintage tarotvibes wilt voelen.

 

Afmetingen: 125 × 78 mm

TAROT VINTAGE ( WAITE )

€ 27,50

 • 0,31 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 7-14 dagen1

Tarot of the New Vision TIJDELIJK NIET LEVERBAAR

Dit spel biedt werkelijk een 'kijkje achter de schermen' van de tarot: het perspectief op de afbeeldingen is 180 graden gedraaid, waardoor alles wat tot nu toe op de achtergrond van de tarotkaarten verborgen bleef, eindelijk zichtbaar wordt!

 

Afmetingen: 124 × 68 mm

Tarot of the New Vision

€ 24,75

 • 0,24 kg
 • Uitverkocht

Paranormale kracht van tarot

In deze doos vindt u 65 prachtig geïllustreerde kaarten die u helpen een brug te slaan tussen uw spirituele intuïtie en de eeuwenoude kennis en betekenis van de tarot. Hierdoor kunt u putten uit krachtige inzichten op alle gebieden van uw leven, of het nu gaat om liefde en relaties of besluiten in verband met zaken en carrière.

In de begeleidende gids laat spiritueel medium John Holland u kennismaken met de technieken die hij in zijn workshops gebruikt, zoals de betekenis van de kleuren, vormen en woorden; symboliek; kaartleggingen; numerologie, chakra's en verbeelding. Door het gebruik van de kaarten bent u in staat om al deze aspecten te verenigen als u een spirituele tarotreading doet voor uzelf of anderen.

Paranormale kracht van tarot

€ 35,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Lenormand

Jeu Lenormand, waarzegkaarten

Jeu Lenormand, waarzegkaarten volgens de erkende methode van Mlle Lenormand.

 

 

 

36 kaarten incl. gebruiksaanwijzing 

Jeu Lenormand, waarzegkaarten

€ 6,50

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Gilded Reverie Lenormand - expanded edition

Ontdek de geheimen van betoverende Lenormand kaarten. Gilded Reverie Lenormand is een Expanded Edition deck met digitale kunst van Ciro Marchetti. Het bevat acht speciale extra kaarten, waardoor het totaal op 47 kaarten komt. De extra kaarten zijn Tijd, Bruggen, Dobbelsteen, Masker, Bron en Kompas, met twee extra Man, Vrouw en Uil kaarten ontworpen om je readings te verscherpen. Met de bijbehorende 80 pagina’s tellende handleiding met deskundige instructies van Lee Bursten en Donnaleigh de LaRose voor het interpreteren van dit 47 kaarten tellende deck, is Gilded Reverie Lenormand het perfecte cadeau voor jezelf of iemand van wie je houdt.

Let op dit is de Nederlandse editie!

Gilded Reverie Lenormand - expanded edition

€ 25,95

 • 0,2 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Orakel & Inzichtkaarten

Akasha's Kracht (Set)

Kleine kunstwerken met een diepe boodschap

 

Akasha’s Kracht is een orakelset, bestaande uit 49 kaarten, die, net als alle kunstvormen, een helende kracht en energie bezitten. Deze kaarten hebben de ‘wens’ om iedereen aan te spreken en tot steun te zijn. Iedere kaart is tot stand gekomen door intuïtie, inspiratie en concentratie. Bij elke kaart hoort een tekst die uitleg geeft over de symboliek. Akasha’s Kracht is een hulpmiddel om bepaalde boodschappen naar voren te halen en om dichter bij je gevoel te komen. Elke kaart is uniek en heeft zijn eigen energie en boodschap. Door de kleuren en de beelden op je in te laten werken, leer je de kaarten gemakkelijk kennen. Wat jij op de kaarten ziet en wat dat voor jou betekent, kan per persoon verschillen. Wat jij ziet en wat dit voor jou betekent kan zelfs van dag tot dag verschillen!

 

Prachtig vormgegeven en inspirerende kaarten voor innerlijke ontwikkeling en kosmische groei

 

Net als met kunstwerken kan iedereen er wat anders in zien, en er dus wat anders uithalen. De kaarten zijn behalve een orakel, vooral een bron van inspiratie. Laat de droombeelden van de kaarten op je inwerken door de kaart van alle kanten te bekijken, waarbij je je fantasie gebruikt. De naam van de kaart is hierbij een richtlijn, een startpunt voor je beleving. Volg je eigen gevoel: zo kan iedereen die zijn eigen intuïtie wil versterken en die het leuk vind om met orakelkaarten te werken, direct aan de slag.

 

Laat Akasha’s Kracht een gids zijn om gemakkelijk contact te maken met je eigen gidsen en engelen.

Akasha's Kracht (Set)

€ 24,90

 • 0,49 kg
 • Uitverkocht

Begeleiding vanuit de Bron

Begeleiding vanuit de Bron, kaarten, Cheryl Lee Harnish, 44 kaarten + handleiding.

Onze weg gaan in het leven is niet altijd gemakkelijk. Er zijn momenten waarin we behoefte hebben aan duiding, aan begrip van wat er gebeurt in ons leven, of willen weten welke richting we op moeten gaan. Deze prachtige goudomrande kaarten spreken rechtstreeks tot het hart van de lezer, en bieden zinvolle, bruikbare begeleiding. Ze helpen ons om onze intuïtie en onze persoonlijke band met onze Gidsen te ontwikkelen en te versterken. Begeleiding vanuit de Bron is een vervolg op De Weg van de Ziel, van dezelfde schrijfster.

Begeleiding vanuit de Bron

€ 25,95

 • 0,34 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Chakra wijsheid

Stap binnen in de wereld van de chakra's en krijg inzicht in hoe uw huidige situatie, gedachten en keuzes de zeven energiecentra in uw lichaam beïnvloeden. Alles wat zich afspeelt in uw leven, weerspiegelt zich namelijk in uw chakra's. Het in balans brengen van uw energiecentra is daarom niet alleen essentieel voor uw algemeen welzijn, het is ook een manier om uw ziel af te stemmen op de wijsheid van het universum. In deze doos vindt u 49 kaarten en een boekje met boodschappen die u helpen uit te zoeken welke energiecentra uit evenwicht zijn. De boodschappen sporen u aan om na te denken over blokkades in de energiestromen en helpen u om uw chakra's te genezen. Zo kunt u de eerste stappen zetten op de weg naar innerlijke balans en een persoonlijke transformatie.

Chakra wijsheid

€ 32,50

 • 0,39 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

De kracht van de aarde

Iedereen heeft wel eens de ongelooflijke kracht van een bepaalde plaats gevoeld – of het nu een heilige plaats was, een adembenemend landschap, een oude tempel, een reusachtige graftombe, een spookachtige ruïne van een verloren beschaving, of misschien zelfs een heilige plek in je huis of tuin. Veel plaatsen op deze bijzondere planeet bevatten een energie die uitstijgt boven de werkelijke schoonheid ervan, die ons in verrukking brengen en gevoelens van bewondering opwekken.

De orakelkaarten De Kracht van de Aarde verbinden ons weer met die realiteit en brengen de energie over van 41 van de meest indrukwekkende, heilige plaatsen op de wereld, en beschrijven het wezen van elke plaats zodat we de unieke schoonheid en diepe inzichten hiervan kunnen ervaren.

De kracht van de aarde

€ 22,25

 • 0,37 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

De kracht van het wiel

De kaarten van de Kracht van het Wiel geven de stenen weer van het traditionele medicijnwiel en zijn een toegankelijke methode om toegang te krijgen tot de oude helende energieën.

De suggestieve afbeeldingen van de populaire schilderes van de wildernis, Jody Bergsma, brengen de beelden van mythen en de natuur samen om je te helpen het geheim van het scheppen te ontdekken. Of je nu maar één kaart gebruikt, of een legging doet, de Kracht van het Wiel leidt je door middel van vriendelijke gebeden en krachtige waarzeggingen langs het pad van je geest.

40 kaarten, handleiding en poster Medicijnwiel

De kracht van het wiel

€ 22,25

 • 0,31 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

De maan

De Maan beroert ons innerlijk, beïnvloedt onze gevoelens en prikkelt ons intuïtieve weten. De afbeeldingen op deze kaarten werpen licht op je onderbewuste en geven de zachte fluistering van je ziel een stem. De teksten (een stelling, een vraag en een actie) maken je bewust van een actueel thema en zetten je aan je innerlijke krachten te ontwikkelen. Waar je aandacht heengaat, volgt je bewustzijn en waar je licht op werpt, dat wordt zichtbaar. Deze mystieke kaarten geven je handvatten om je dromen te verwezenlijken en stimuleren je te zijn wie je bent in al je kwetsbaarheid, kracht en grootheid.

Gebruik deze kaarten van Petra Stam als een gids of inspirator op je aardse en spirituele pad. Ontdek je potentie en onderneem de actie die nodig is om die te versterken. De kaarten resoneren met wat jij onbewust al weet, maar nu bewust kunt worden en neerzetten in de wereld.

Het spel bevat 66 Maankaarten en enkele kaarten met gebruiksaanwijzing, leggingen en tips.

De maan

€ 24,50

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

De Reiki-boodschap

“Open de deur naar filosofie en het bewuste gebruik van Reiki. Deze set nodigt je uit om je blik te richten op Moeder Aarde en Vader Hemel. Zij hebben een belangrijke boodschap voor ons: Reiki is in Allen. Het is een uitnodiging om je eigen vaardigheden, kracht en licht te herinneren en bewust te worden. De kaarten en het boek zijn een prachtige verrijking voor iedereen die in Reiki is geïnteresseerd. Op de 24 kaarten staan begeleidende teksten voor de gebruiker. Samen met het boek stemmen zij tot nadenken. Je zult voelen dat Reiki meer is dan handoplegging. Reiki is een bewustwordingsproces, het is groei, vreugde en het opent harten. Marion Mietke”

De Reiki-boodschap

€ 14,95

 • 0,31 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

De Weg van de Ziel

De Weg van de Ziel, een spel met 44 schitterende kaarten gemaakt door Cheryl Lee Harnish.

Geniet van de hoge vibratie en de vriendelijke energie van de kaarten van De Weg van de Ziel. Heel geschikt om voor jezelf te gebruiken en voor profes-sionele sessies. Je kunt er prachtige kaartleggingen mee doen, die ook nog heel gemakkelijk te lezen en te interpreteren zijn.

Op elke kaart vind je een afbeelding van fractal-energie. Deze afbeeldingen zijn via het kanaal van de intuïtie gechanneld. Elke kaart heeft een eigen unieke vibratie en betekenis. Fractals zijn tegenwoordig een van de ‘nieuwe gereedschappen’ op onze planeet om ons naar een hoger bewustzijnsniveau te brengen. Ervaar zelf de diepe inzichten in de Weg naar jouw Ziel en je spirituele vorderingen.

De Weg van de Ziel

€ 25,95

 • 0,33 kg
 • Uitverkocht

De Wijsheid van het universum

Echte wijsheid is het licht en de liefde die uit uw ziel stralen.

Echte wijsheid is zowel universeel als uniek - tijdloos en oneindig.

Met deze inspirerende orakelkaarten krijgt u toegang tot uw innerlijke wijsheid en zult u een antwoord vinden op al uw vragen. In het bijbehorende boekje vindt u de betekenis van alle kaarten, zodat u uzelf en anderen dagelijks readings kunt geven. Voor elk type vraag is er een geschikte legging voorhanden. Zo kan bijvoorbeeld een reading met 1 kaart meer duidelijkheid scheppen over een verwarrende situatie en kan de Regenboogchakralegging u helpen om de energie van een persoon, relatie of situatie te begrijpen. Leg de kaarten en laat het universum tot u spreken!

De Wijsheid van het universum

€ 32,50

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Emotional healing

Leer met deze unieke kaartyenset je emoties te beheersen en negatieve gevoelens in positieve te veranderen.

Door de bijzondere kaarten te leggen in een 'helende driehoek' kun je meer zelfkennis krijgen, blokkades opheffen en psychische wonden genezen. Gebruik de kaarten als bron van kracht en creativiteit en om problemen in alle aspecten van je leven aan te pakken - waaronder relaties, gezondheid en carrière. Zo breng je je geest, lichaam en ziel in balans en vind je de weg naar een gezonder, gelukkiger jij.

 

Emotional healing

€ 32,50

 • 0,39 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Het Mystieke Sjamanen Orakel

Oude wijsheid, mythe en legende komen tot leven in dit deck van 54 mystieke kaarten die de kracht van heilige symbolen vieren. Je krijgt inzicht, leiding en aanmoediging van deze krachtige iconen, waaronder Het Medicijnwiel, De Vloek, De Adelaar, De Jaguar, en anderen.

 

Alberto Villoldo, Colette Baron-Reid en Marcela Lobos openen de deur naar het rijk van de heilige symbolen met hun Mystic Shaman Oracle. Via de kaarten kun je kracht en inzicht oproepen om je huidige situatie te begrijpen, het verleden te helen en je toekomst te beïnvloeden.

 

Dit deck is veel meer dan een hulpmiddel voor waarzeggerij. Het is een uitnodiging om de heilige sferen van sjamanen, genezers en zieners te ervaren – en ermee om te gaan – die de religieuze tradities van de wereld sinds de oudheid hebben gevormd.

 

Of je nu net begint aan een reis om in contact te komen met je intuïtie of een doorgewinterde sjamaan bent, het mystieke sjamanen orakel zijn het perfecte hulpmiddel om je te helpen innerlijke antwoorden te vinden. Door met de kaarten te werken, kun je erop vertrouwen dat je spirituele gidsen je ook op je pad zullen begeleiden.

Het Mystieke Sjamanen Orakel

€ 26,95

 • 0,47 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Het orakel van de Draken

Doe een beroep op de wijsheid van de draken dankzij de 44 prachtig geïllustreerde orakelkaarten in deze doos. Stel je vraag en de draken die je in je leven nodig hebt, zullen aan je verschijnen. In het bijbehorende boekje ontdek je de betekenissen van de verschillende drakenfamilies en leer je elke draak beter kennen. Stel je open voor de energieën van de draken en laat hen je gids zijn op het pad van het leven.

Het orakel van de Draken

€ 32,50

 • 0,37 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Het orakel van de eenhoorns

Eenhoorns zijn magische, liefhebbende wezens die ons aanmoedigen om ons leven in eigen handen te nemen en er alles uit te halen. Ze willen ons de kracht geven om uit te zoeken hoe we echt in elkaar zitten en willen dat we ontdekken dat we de magie in ons hebben om wonderen te verrichten en bergen te verzetten. Deze orakelkaarten met bijbehorend boekje helpen je om in contact te treden met deze unieke wezens vervuld van onvoorwaardelijke liefde en het zuiverste licht. Laat je inspireren door de boodschappen van de eenhoorns en leid een leven vol vreugde, liefde, vrede en voorspoed.

Het orakel van de eenhoorns

€ 32,50

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Het orakel van de kristallen

Doe een beroep op de magie en wijsheid van kristallen met deze prachtig vormgegeven doos met orakelkaarten. Vind de antwoorden die je zoekt met behulp van de unieke eigenschappen van 44 helende stenen. In het bijbehorende boekje ontdek je hun bijzondere kenmerken en boodschappen en lees je hoe je de kaarten kan leggen om jezelf te aarden in de natuur, de balans in je hart te vinden en je ware potentieel te ontwikkelen.

Het orakel van de kristallen

€ 32,50

 • 0,42 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Het orakel van de lichtwerkers

Lichtwerkers zijn 'oude zielen' die een bepaalde eigenschap gemeen hebben: ze willen graag helpen. Ze proberen veranderingen en nieuwe overtuigingen in de wereld te brengen die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst. Verder verlangen ze naar een leven vol passie en doelen, en willen ze iets betekenen op spiritueel niveau.

Als u zich hierin herkent of zich hierdoor aangesproken voelt, zijn deze kaarten en het bijbehorende boekje voor u bedoeld. Ze kunnen u helpen groeien in uw rol als lichtwerker door bepaalde vragen waarmee u zit te beantwoorden en door u de nodige spirituele begeleiding te geven.

 

Het orakel van de lichtwerkers

€ 32,50

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Het Sterrenlicht Orakel

Dit orakel is voor Sterrenlichten, lichtwezens, zielen die verlangen naar alles wat mysterieus en onbekend is. Een Sterrenlicht is een ‘oude ziel’, iemand die op andere plaatsen dan op Aarde ervaringen heeft opgedaan.

Heb je altijd naar huis verlangd zonder echt te weten wat dit betekent? Dan heb je waarschijnlijk de ziel van een ‘ster’ ben je waarschijnlijk een Sterrenlicht. Deze kaarten helpen je je gevoelens onder woorden te brengen, en brengen je weer in contact met het universum en herinneren je eraan wie je echt bent.

De voorstellingen en teksten op de kaarten zijn gemaakt om Sterrenlichten te helpen de dingen als mens te ervaren, en je hoeft geen Sterrenlicht te zijn, of je hieraan verwant te voelen, om het deck te gebruiken. De kaarten zijn gemaakt voor alle wezens die in het mysterie van de menselijke ervaring zijn geïnteresseerd. Het is mijn diepste wens dat ze je steunen en je herinneren aan wat je vanbinnen voelt, en duidelijk hoort wat je ziel je influistert en deze fluisteringen vol overgave in daden omzet.

Het Sterrenlicht Orakel

€ 26,95

 • 0,42 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Krachtdieren

Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Het is bijvoorbeeld het dier dat jou altijd al aantrekt of dat (regelmatig) aan je verschijnt in het dagelijks leven, dromen of meditaties. Als je je met een krachtdier verbindt of weet welk dier jou op dit moment iets te vertellen heeft, kun je jezelf beter begrijpen en kun je zowel krachten als valkuilen herkennen.

Deze 66 krachtdierkaarten bieden je de mogelijkheid om de wijsheid en inspiratie van een krachtdier tot je te nemen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. De kaarten tonen magische afbeeldingen en vertellen vanuit het dier zelf op welke manier het jou begeleidt, helpt of aanmoedigt. Vijf extra kaarten geven uitleg en enkele oefeningen/leggingen.

Petra Stam schreef eerder het boek ‘Krachtdieren – wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk’ met uitgebreide informatie over de 66 dieren, adviezen en valkuilen.

Krachtdieren

€ 24,50

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Krachtdieren 2 kaartenset

Krachtdieren 2 kaartenset

Na de eerste set Krachtdierkaarten heeft Petra Stam zich verbonden met 66 andere krachtdieren. De twee sets samen tellen dus 132 kaarten.

Krachtdieren zijn spirituele gidsen, geestelijke helpers die hun wijsheid met ons delen. Het is bijvoorbeeld het dier dat jou altijd al aantrekt of (regelmatig) aan je verschijnt in het dagelijks leven, dromen of meditaties. Als je je met een krachtdier verbindt, kun je jezelf beter begrijpen en kun je zowel krachten als valkuilen herkennen.

Deze 66 krachtdierkaarten bieden je de mogelijkheid om de wijsheid en inspiratie van een krachtdier tot je te nemen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. De kaarten tonen magische afbeeldingen en vertellen vanuit het dier op welke manier het jou begeleidt, helpt of aanmoedigt. Vijf extra kaarten geven uitleg en enkele oefeningen/leggingen.

 

1 doos met 66 kaarten en 5 kaarten met uitleg

Krachtdieren 2 kaartenset

€ 24,50

 • 0,4 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

ONTMOETING MET JE TWEELINGZIELEN ORAKELKAARTEN

Tweelingzielen Orakel – 49 kaarten + handleiding – Fabio Vinago

De Tweelingzielen Orakelkaarten helpen je het tweelingzielenproces beter te begrijpen. Boodschappen en ingevingen vanuit het onderbewustzijn stelden Fabio Vinago, de ontwerper van dit deck, in staat om een dieper inzicht te verwerven in de ziel, en diens betekenis én rol in de zoektocht naar universele liefde. Deze boodschappen heeft hij vervolgens opgetekend in deze prachtige set van orakelkaarten. Dit kaartsysteem laat je op een speelse wijze kennismaken met het thema ‘tweelingzielen’ en het wonderlijke proces dat erachter schuilgaat. Het bijhorende handleiding biedt je uitleg over de betekenis van de verschillende kaarten, maar ook praktische aanwijzingen over hoe je de orakelkaarten kunt interpreteren en hoe je ermee aan de slag kunt gaan. De Tweelingzielen orakelkaarten bieden namelijk een antwoord op al je vragen. Ontdek het zelf!

ONTMOETING MET JE TWEELINGZIELEN ORAKELKAARTEN

€ 22,25

 • 0,22 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Terugkeer van spirit

Terugkeer van Spirit is het derde spel in de succesvolle serie van Cheryl Lee Harnish. Deze kaarten richten zich vooral op de persoonlijke, emotionele en dagelijkse uitdagingen van het leven.

Terugkeer van spirit

€ 25,95

 • 0,3 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Verlicht je geest orakelkaarten

Ben je klaar om in je kracht te stappen? Dit prachtige orakeldeck zal je helpen de wereld te verlichten met jouw aanwezigheid. Door te werken met de vijf kleuren en je te verbinden met je intuïtie, kun je beginnen een leven te leiden in overeenstemming met wie je werkelijk bent.

 

Bevestigingskaarten geven je een snelle tip en directe leiding

Vraagkaarten helpen je te luisteren naar wat je ziel je influistert

Actiekaarten geven aan welke actie je moet nemen

Activeringskaarten zetten je aan tot innerlijk helen

Overdrachtskaarten brengen je in contact met de ondersteunende energieën

 

De bijbehorende handleiding bevat diepgaande betekenissen voor elk van de 44 kaarten. Als je met de kaarten werkt, zal je intuïtie toenemen, zal de stem van je ziel luider worden en zul je in staat zijn je levensdoel hier op aarde ten diepste te omarmen.

Rebecca Campbell is een bekende spirituele lerares en auteur van de bestseller Light is the New Black.

Danielle Noel is een veelzijdig artiest die intuïtieve werken creëert voor degenen die spiritualiteit  beoefenen en de zoekers hiervan, zodat ze een goed gevoel krijgen, www.daniellenoel.art.

Verlicht je geest orakelkaarten

€ 25,95

 • 0,31 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1