Even voorstellen

Mijn naam is Cees Juffermans, ik ben Medium & Trance Healing therapeut, Reiki-master en Spiritueel Massage en Aromatherapeut.

 

Als ik terug kijk op mijn leven was ik als kind al heldervoelend, geboren als kind van een ongehuwde moeder, opgegroeid met een stiefvader die mij niet accepteerde, en mij dat mijn hele jeugd op alle mogelijke manieren liet voelen en weten. Werd al op jonge leeftijd de basis gelegd voor de overtuiging dat "voelen" niet goed was. Dus heb ik mijn heldervoelenheid net als al mijn andere gevoelens als kind al diep weggestopt. Toen ik in mijn rond mijn 21e tot de ontdekking kwam dat ik op jongens viel, stortte mijn wereld nog verder in, ik kreeg last van depressieve gedachten en wilde soms niet meer verder leven. Toch was er ergens altijd dat steuntje van (wat ik nu weet) mijn gidsen, om vol te houden om door te gaan. Als ik nu terug kijk op mijn leven hebben al die zware en moeilijke dingen die op mijn levenspad waren bijgedragen om mij te vormen tot de mens en hulpverlener die ik nu ben met mijn eigen praktijk.

 

En ook die weg was niet gemakkelijk. Ik zeg daarom wel eens gekscherend over mezelf: "waarom de makkelijke weg kiezen als het ook moeilijk kan".

 

In 1999 werd ik overspannen en kwam Reiki op mijn pad, dit was de eerst stap op het pad naar mijn werkelijk levensdoel, na de Reiki cursussen volgde er een studie aromatherapie. En omdat goed te kunnen toepassen was massage ook een handige tool. Dus volgde een jarenlange opleiding in diverse vormen van massage van Klassieke massage, Hot Stone volgens methode van de indianen, Aromatherapeutische Edelsteenmassage tot de spirituele massage's als Lomi Lomi en Traditionele Balinese massage. Het door de CRKBO erkende diploma van de opleiding Mediumschap & Trance Healing Therapeut aan de Spirituele & Intuïtieve Academie voelt voor mij als de erkenning, van wie ik ben, en mag zijn.

 

Het is mijn passie om mensen met een open hart en luisterend oor te begeleiden en weer in hun eigen kracht te zetten, zodat zij weer zelfstandig hun zielepad kunnen volgen