Tarot

De Tarot is een oud Westers occult, psychologisch en filosofisch systeem, bestaande uit 78 kaarten, die over de Grote en Kleine Arcana verdeeld zijn. Een Tarot legging kan behulpzaam zijn bij het verduidelijken van achtergronden, het nemen van beslissingen en het maken van keuzen, betreffende zowel de mens als de situatie. Kansen en oplossingen worden zichtbaar gemaakt, het is aan u er wat mee te doen. De Tarot zal u niet zeggen wat u moet doen, maar dient als het ware als een lichtje in de duisternis.

Tarot consult

Een Tarot legging kan behulpzaam zijn bij het verduidelijken van achtergronden, het nemen van beslissingen en het maken van

keuzen, betreffende zowel de mens als de situatie. Kansen en oplossingen worden zichtbaar gemaakt, het is aan u er wat mee te doen. De Tarot zal u niet zeggen wat u moet doen, maar dient als het ware als een lichtje in de duisternis.

 

60 min | € 50,00  


Tarot huiskamersessies

De Tarot huiskamersessies zijn bedoeld voor kleine groepen serieus geintresseerden. De duur van zo'n huiskamer sessie is ongeveer 2 á 3 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en hoe gezellig het is. De avonden zijn bedoelt voor minimaal 4 en maxi-maal 8 personen Iedereen krijgt een sessie. Ben je geintresseerd in een huiskamersessie, neem dan contact met mij op zodat we samen een datum kunnen afspreken.

 

Prijs € 12,50 p.p. (gastvrouw of gastheer is gratis)


Tarot cursus voor beginners

De cursus voor beginners is geschikt voor iedereen die intresse heeft in de Tarot. Je leert de kaarten niet stuk voor stuk uit het hoofd, maar je leert de kaarten te duiden vanuit je gevoel,  afge-stemd op de vraag of situatie. U leert de kaarten van de Tarot duiden aan de hand van verschillende leggingen, we oefenen in de lessen met onze medecursusten. De cursus is opgebouwd uit 8 lessen van 2  uur. Ik werk met kleine groepen (max. 6 personen) zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt.

 

 meer lezen...