LavinchiLavinchi air spray 50 ml

Spray rust in jouw ruimte en relax! De Lavinchi Relax mix Airspray bestaat uit een verfijnde compositie met echte lavendel. Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein is een fantastische synergie ontstaan met een rustgevend effect. Deze Airspray kun je direct in de lucht verstuiven voor een fris en heerlijk geurend resultaat in jouw kamer, werkruimte of andere plaats die een zuiverend aroma verdient. De Airspray zit in een handige sprayflacon voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Daarnaast worden ook de microben in de lucht aangepakt. De meeste essentiële oliën hebben namelijk van nature anti- bacteriële, anti-virale en/of zelfs een anti-schimmel werking. Hierdoor wordt de lucht niet alleen aangenamer, maar dus ook daadwerkelijk gezuiverd. Omdat je steeds maar een paar spraytjes nodig hebt, gaat deze natuurlijke luchtverfrisser lange tijd mee.

 

Samenstelling: Alcohol denat., Aqua, Lavendelula angustifolia, Citrus reticulata, Origanum marjorana

Gebruik: De Airspray zit in een handige sprayflacon voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht.

Nooit in de ogen sprayen!

Lavinchi air spray 50 ml

€ 13,95

 • 0,07 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Lavinchi badolie 150 ml

Wilt u in bad met lavendel zodat de diepe ontspanning en rust langer wordt vastgehouden? Gebruik dan de weldadige en ontspannende Lavinchi badolie die u en uw huid verwent. Op basis van de lavendel, mandarijn en zoete marjolein oliën in de Lavinchi Relax olie, tezamen met zoete amandelolie en emulgator kan men de badolie onmiddellijk in een vol bad toevoegen om lang te genieten van de heerlijke geur en de rustgevende eigenschappen. En wat belangrijk is, uw huid blijft in goede conditie en raakt niet uitgedroogd.

 

Ingredienten: Prunus amygdalus var. dulcis, Simmondsia californica, Emulgator 80, Lavandula angustifolia, Citrus reticulata, Origanum majorana.

Lavinchi badolie 150 ml

€ 12,95

 • 0,16 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Lavinchi massage olie

Lavinchi massage olie combineert de ontspannende Lavinchi relax olie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure (zoete) amandel - en jojoba olie. Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein ontstaat een fantastische synergie met een rustgevend effect. Uw lichaam en geest krijgen door een diepe ontspanning weer nieuwe energie.

Er gaat eigenlijk niets boven een ontspannende massage waar men alle onrust en stress van alledag kan loslaten. Is het dan niet heerlijk dat men daar een ontspannende en heerlijk ruikende massage olie bij gebruikt?

 

Ingredienten: Prunus amygdalus var dulcis, Citrus reticulata, Simmondsia californica, Lavandula angustifolia, Origanum majorana

 

Lavinchi massage olie

€ 18,50

 • 0,15 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1

Lavinchi relax roller 10 ml

Relax effect door te rollen op de normale parfumplekken! Voor als u uw huid wilt laten profiteren van de ontspannende kwaliteiten van de Lavinchi oliën. De Roller is een rustgevend en ontspannend middel bij o.a. acute stressklachten en hoofdpijn. Bovendien is de Lavinchi relax roller een huidverzorgend product bij verbrande huid en andere kleine huidproblemen. Bij hoofdpijn een paar keer rollen op de slapen en/of in de nek. Dezelfde compositie met lavendel, mandarijn en zoete marjolein als de Lavinchi relax olie, maar dan op basis van jojoba voor een veilig gebruik op de huid.

 

Ingredienten: Simmondsia californica, Lavandula angustifolia, Citrus reticulata, Origanum majorana.

Gebruik: Relax effect door te rollen op de normale parfumplekken. Bij hoofdpijn een paar keer rollen op de slapen en/of in de nek.

Lavinchi relax roller 10 ml

€ 11,50

 • 0,09 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 3-5 dagen1

Lavinchi relax olie

Een verfijnde compositie op basis van echte lavendel die een heerlijk aroma verspreidt in het geurlampje. Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein is een fantastische synergie ontstaan met een werkelijk kalmerend effect. Lavinchi Relax olie ondersteunt bij het loslaten van verkrampingen door stress en onrust. Voor elk moment van de dag, maar vooral ’s avonds komt Lavinchi Relax olie goed tot haar recht.

 

Gebruik: Verdamp enkele druppels Lavinchi Relax olie in de verdamper voor een relaxend en ontspannend effect op lichaam en geest. Doe 3-10 druppels in een aromadiffuser, inhaleer direct uit flesje of doe 2 druppels op het kussen voor het slapengaan.

 

Lavinchi relax olie

€ 12,50

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-3 dagen1