MEDIUM & tRANCE HEALING CONSULT

Als de balans tussen lichaam, geest en ziel verstoord is ontstaan er blokkades, die zich kunnen uiten in zowel lichamelijke als psychische en/of emotionele klachten: niet lekker in je vel zitten, telkens weer tegen dezelfde dingen aanlopen die je belemmeren, onbestemde gevoelens en emoties, vage lichamelijke klachten, onrust, slecht slapen, pijn, spanningen of angsten. 

 

Éen Medium & Trance Healing consult kan je in dat geval verder helpen in jouw persoonlijke groeiproces. Als medium verbind ik me vanuit een zuivere intentie en een open hart met de energie van jouw ziel, overleden dierbaren, gidsen en beschermengelen om samen te kijken naar de oorzaak van de blokkades, pijn, overtuigingen ziekte etc. Tijdens dit proces krijg je de inzichten, informatie en/of boodschappen die voor jouw belangrijk zijn. Tijdens dit proces waarin ik je begeleid, krijg jij inzicht in het hoe en waarom van bepaalde blokkades of trauma's, en als deze geheeld mogen worden, zullen de healinggidsen d.m.v. trance healing via mij werken, soms ga je terug naar een vorig leven of je kindertijd om te zien waar een bepaalde overtuiging is ontstaan, waarna deze vaak in balans gebracht mag worden en vervolgens getransformeerd. Het kan ook zijn dat we contact maken met je innerlijk kind of deel-zelven. Jouw ziel bepaalt wat er naar voren komt en wat er aangeraakt of geheeld mag worden.

 

Wat kan je verwachten van een medium trance healing consult?

Je kunt energieën en/of dierbaren en gidsen voelen of anderzins waarnemen. Het is een individuele ervaring, omdat iedereen anders observeert en waarneemt, je kan warmte of koude voelen, beelden krijgen, maar je ook bewust worden van energieën, dierbaren of gidsen. 

 

Consult 60 min | € 85,00