Hot stone /la stone

Een 'nieuwe' vorm van massage in Europa die in principe al eeuwen oud is. Sinds mensen-heugenis gebruikt men in Rusland, Amerika, China en India koude en warme stenen op het lichaam. Het gebruik van warme en koude stenen in een therapeutische massagevorm blijkt het antwoord van Moeder Natuur op stress. Hotstone massage is een heerlijke lichaamsmassage, waarbij gebruik gemaakt wordt van warme/hete basalt stenen en koele/koude marmeren stenen. De basalt stenen zijn ontstaan vanuit de hete lava van vulkanen en hebben eeuwenlang in rivierbeddingen gelegen waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De Indianen in Amerika hebben al heel lang warme stenen gebruikt voor heling, zij zeggen dat de stenen zijn gevormd door de vier elementen: aarde, vuur, water en wind. In Azië waren de warme stenen de voorlopers van de acupunctuurnaalden. De hotstone massage heeft een ontspannende, ontgiftende en afvoerende werking. De stenen worden verwarmd tot 45 á 55 graden waardoor de effecten van de massage veel dieper gaan. De stenen worden op het lichaam geplaatst, maar worden ook gebruikt om te masseren: het is een combinatie van rustige lange en cirkelvormige effleurages zowel met als zonder stenen.

Hot Stone massage is vooral zeer effectief bij:
- chronische rug- en nekklachten
- spierklachten
- gewrichtsproblemen zoals reuma en artritis
- spanningen en stress
- vermoeidheid
- slechte doorbloeding (niet bij trombose)
- spijsverteringsproblemen.

Maar natuurlijk ook en vooral voor mensen die gewoon eens lekker willen genieten van de ontspannende en weldadige werking van een Hot Stone massage.

U kunt kiezen uit 11 behandelingen:

 

Stone Face

Een ontspannende behandeling van gezicht, decoleté, nek en schouders met warme en koude stenen.

 

30 MIN | € 35,00


Stone Feet

Een heerlijke ontspannende massage behandeling van voeten en onderbenen met warme en koude stenen.

 

30 MIN | € 35,00


Simply Body

Een  ontspannende massage behandeling van de achterzijde van het lichaam (rug, nek, schouders  en benen) met warme en koude stenen.

 

60 MIN | € 60,00


Stone Pregnancy

Deze massage is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. Deze Hot Stone massage behandeling kan heel wat verlichting betekenen voor de zwangere vrouw. Deze massage wordt uitge-voerd met een zachte aromatherapeutische olie speciaal voor de moeder in spé. 
 

60 MIN | € 60,00.


Original Body

Een lichaamsmassage met warme en koude stenen van de voor- en achterzijde van het lichaam, met een diep ontspannende werking.

 

90 MIN | € 90,00


Aroma Stone

Geniet van een ontspannende reis met deze volledige lichaams-

massage. Je therapeut zal een unieke combinatie van warme basaltstenen en aromatische oliën gebruiken om je spieren los te maken en te ontspannen, zodat de spanning en stress zachtjes kunt wegvloeien.

 

90 MIN | € 90,00


Chakra Stone

Deze behandeling van beïnvloedt zowel het lichaam als de geest en de ziel. Door de ontstane blokkades in de chakra's op te heffen

kan de levensenergie weer vrij door het lichaam en de chakra's stromen. Vanuit het meer in balans komen, kom je steeds meer in contact met wat voor jou echt belangrijk is. Je eigen spirituele groei wordt gestimuleerd.

 

120 MIN | € 110,00


Stone Spirit

Deze behandeling geeft heling en energie, werkt pijnstillend en ontkrampend op spieren en gewrichten. Zorgt voor een fysiek en mentale balans.

 

120 MIN | € 110,00


Enjoy the Stones

Laat u omarmen door de geur van de lente. Deze behandeling werkt opvrolijkend, vochtafdrijvend en ontslakkend. Geeft even-wicht en harmonie. Met name geschikt voor mensen, die wat depressief zijn of niet lekker in hun vel zitten!

 

120 MIN | € 110,00


Stone Experience

De ultieme Hot Stone massage!

Deze Hot Stone massage is een ervaring die je laat wegdromen. Deze massage werkt verwarmend en spreekt het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan. Voor heling van lichaam, geest en ziel. Deze behandeling is zeer diepe ervaring op het niveau van lichaam, geest en ziel zijn Eén. De Hot Stone massage vanuit de visie van de Indianen!

 

120 MIN | € 110,00


Stones & Roses

Een ongeëvenaarde zalige verwennerij, diep koesterend en kalmerend. De geur van duizenden rozen prikkelt al je zintuigen. De warme stenen, in combinatie met de rozenolie brengen je naar een ander dimensie.

Deze massage werkt helend en harmoniserend.

 

120 MIN | € 130,00