BAMBOE MASSAGE

Als u op zoek bent voor een verkwikkende massagebehandeling, is er niets beter dan de groene bamboe massagetherapie. Bamboe massage is een innovatieve manier om te zorgen voor Zweedse of diepe weefsel massage met behulp van verwarmde bamboe te rollen en kneed het weefsel te creëren een extreem gevoel van ontspanning en welzijn. Bamboe massage wordt ook gebruikt als een krachtige preventieve therapie tegen stress van de modern-dag en op de steun van de vrijstelling van veel fysieke en emotionele problemen. Behalve het verlichten van stress en spanning, is bamboe massage ook bekend dat het verbeteren van de textuur van uw huid. De silica uit bamboe extract helpt uw lichaam absorberen van essentiële mineralen zoals kalium, calcium en magnesium. Het biedt ook anti-irriterende eigenschappen die uw huid kalmeren wanneer toegepast rechtsreeks crèmes en lotions. Silica speelt een grote rol in het gezond houden van uw huid en haren. Behalve dit, kan het zelfs het verlichten van eczeem en psoriasis. Bamboe extract bevat antioxidanten die helpen minimaliseren van rimpels.

 

Contra-indicatiies:

- koort

- besmettelijk huidaandoeningen

- kanker

- extreme vermoeidheid

- lage bloeddruk

 

Bamboe rugmassage

Tijdens deze massage van de rug, nek en schouders voel je alle stress  en spanning wegvloeien, een oppepper voor lichaam en geest.

 

30 MIN | € 35,00


Bamboe lichaamsmassage

Tijdens deze massage waarbij je hele lichaam wordt gemasseerd met bamboestokken zal alle spanning en stress uit je lijf weg vloeien en zul je je na de massage weer helemaal in balans en vol energie voelen. 

 

60 MIN | € 60,00