davos kuurolieDavos airspray 50 ml

De bekende Davos-olie is in deze spray vermengd met alcohol. Met de spray kan een (werk)ruimte snel begeurd worden met de heerlijke bekende Davosgeur. Te gebruiken voor of na bezoek, in een praktijkruimte voor en na een cliënt, in de auto of op andere plaatsen die een frisse geur verdienen. Het gebruikersgemak met de spray maakt dit product een eerste keus als de ruimte snel en gemakkelijk van een frisse geur moet worden voorzien.

Davos airspray 50 ml

€ 9,95

 • 0,09 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Davos badolie luchtwegen 150 ml

Een kant en klaar mengsel met de bekende Davos olien voor in het bad met een slijmoplossend effect en om vrijer te ademen. Ook heerlijk na het sporten, bij vastzittende spieren en voor soepele gewrichten. Ook in de zomer is dit een heerlijke badolie om het lichaam te verkoelen. Men verfrist en voelt zich bijna als herboren bij een bad van 15 minuten. Ook te gebruiken in een voetenbad. Uiteraard dan wel iets minder olie gebruiken.

 

Ingredienten: Prunus amygdalus var. dulcis, Simmondsia californica, Polyglyceryl-4 caprate, Eucalyptus globulus, Pinus sylvestris, Mentha x piiperita, Mentha arvensis.

 

Gebruik: Toevoegen aan het badwater. Ook te gebruiken in een voetenbad. Uiteraard dan wel iets minder olie gebruiken. Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen. Alleen voor uitwendig gebruik.

Davos badolie luchtwegen 150 ml

€ 12,50

 • 0,16 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Davos kuurolie

Davos staat voor luchtzuivering, gezonde luchtwegen en meer lucht! Davos kuurolie is een natuurlijke luchtverfrisser die niet alleen heerlijk ruikt, maar de lucht ook daadwerkelijk zuivert. Daarnaast geeft de olie letterlijk meer lucht. Een heerlijke olie bij koude dus. Door de combinatie van de zuiverende olie van de grove den, eucalytptus olie en de frisse akker- en pepermuntolie is een effectieve synergie ontstaan. Omdat bijna iedereen de geur kan waarderen is het een ideale frisse geur in huis en op de werkplek.

 

Davos kuurolie is hét mengsel voor luchtzuivering en gezonde luchtwegen Davos kuurolie bestaat uit:

grove den olie: luchtzuiverend

eucalyptusolie: vrijer ademen en afvoerend

akker- en pepermuntolie: antiseptisch en verkoelend

 

Deze etherische oliën versterken elkaars werking zodat er een effectieve synergie ontstaat voor de luchtwegen. Het verdampen van Davos kuurolie geeft meer lucht en zorgt voor een vrijere ademhaling. Davos kuurolie is dan ook de ideale olie om in de winterperiode te gebruiken. In deze periode wordt het huis over het algemeen minder gelucht en zijn er meer virussen in omloop. 

Naast de werking is ook de geur fantastisch. Over het algemeen kan iedereen - jong, oud, man en vrouw - deze geur waarderen. Het is dan ook de favoriete geur van veel van onze klanten. Om deze reden vanwege de luchtzuiverende eigenschappen is Davos kuurolie een geschikte natuurlijke luchtverfrisser voor elke ruimte. Van werkkamer tot woonkamer en toilet. Zelfs in de auto is Davos de ideale geur. Door de verfrissende werking van de akker- en pepermuntolie blijf je zeker wakker achter het stuur.

 

Ingrediënten: Eucalyptus globulus, Pinus sylvestris, Mentha x piperita, Mentha arvensis

 

Gebruik: Druppel de olie naar eigen voorkeur in geurlampje, elektrische verdamper of op een tissue om de olie vervolgens te inhaleren.

 

Davos kuurolie

€ 9,50

 • 0,06 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Davos kuurolie roller 10 ml

Davos-roller is een zuiverend en slijmoplossend middel voor de luchtwegen. Davos-roller bestaat in zijn geheel uit natuurlijke bestanddelen met jojoba als basis en essentiële oliën met slijmoplossende en zuiverende eigenschappen. Breng de Davos-roller aan op borst en rug. De slijmoplossende en -afvoerende oliën zorgen voor een vrijere ademhaling en dus voor een goede en gezonde nachtrust. De werking van de Davos-roller kan nog worden versterkt door regelmatige verdamping van Davos-kuurolie. Voor een verkoelend effect kunt u de roller ook gebruiken op de slapen, voorhoofd en de nek.

 

Ingredienten: Eucalyptus globulus, Pinus sylvestris, Mentha x piperita, Mentha arvensis

 

Gebruik: Breng de Davos-roller aan op borst en rug

Davos kuurolie roller 10 ml

€ 9,50

 • 0,09 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Davos kuurolie roller kids 10 ml

Davos-roller for kids is een zuiverend kindermiddel voor de luchtwegen en heeft tevens een rustgevend en slaapvoorbereidend effect. Davos-roller for kids bestaat in zijn geheel uit natuurlijke bestanddelen met jojoba als basis. De toegevoegde essentiële oliën zijn zo gekozen dat er een zuiverend product is ontstaan met een vriendelijke werking. Davos-roller for kids is speciaal samengesteld voor het jonge kind (vanaf 6 maanden) en bestaat uit essentiële oliën met zuiverende eigenschappen of oliën die deze werking ondersteunen: grove den (Pinus sylvestris), eucalyptus smithii, Franse pepermunt (Mentha x piperita), Franse lavendel en mandarijn (Citrus reticulata).

 

- Slijmoplossend, Verfrissend

 

Ingredienten: Simmondsia californica, Eucalyptus smithii, Pinus sylvestris, Lavandula angustifolia, Citrus reticulata var. mandarijn, Mentha x piperita

 

Gebruik: Breng de Davos-roller for kids aan op borst en rug. De afvoerende oliën zorgen voor een vrijere ademhaling en dus voor een goede en gezonde nachtrust. De werking van de Davos-roller for kids kan nog worden versterkt door regelmatige verdamping van Davos-kuurolie. Bij kleine kinderen adviseren wij tot een half uur voor het slapen gaan Davos kuurolie te verdampen.

Davos kuurolie roller kids 10 ml

€ 9,95

 • 0,09 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Davos Sauna Opgietconcentraat 150 ml

De etherische oliën in het Davos Sauna opgietconcentraat zuiveren lucht en luchtwegen en zorgen voor een vrijere ademhaling.  Davos kuurolie is een mengsel van zuivere essentiële oliën dat zeer geschikt is voor gebruik in de sauna. Het lijkt wel of u het dennenbos in uw sauna haalt. U veraangenaamt de atmosfeer in de sauna en daarnaast profiteert u van de geur van Davos-kuurolie. De frisse combinatie van de zuiverende grove dennenolie, en de slijmafvoerende oliën van eucalyptus en munt is ideaal voor in de sauna!

 

Ingredienten: Aqua, alcohol denat., Eucalyptus globulus, Pinus Sylvestre, Mentha arvensis, Mentha x piperita.

 

Gebruik: Goed schudden voor gebruik! Giet naar wens 1 à 3 dopjes concentraat in het water van de sauna emmer voor een maximale geurbeleving.

Buiten bereik van kinderen houden. Niet direct op een warmtebron gieten.

Davos Sauna Opgietconcentraat 150 ml

€ 12,50

 • 0,16 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Davos spier olie

Een effectief product met een dubbelfunctie: zowel verwarmend en herstellend bij gevoelige spieren en voor het behoud van soepele gewrichten als zuiverend en slijmoplossend voor de luchtwegen. Smeer de olie op uw borst en rug voor een slijmoplossend effect en om vrijer te ademen. U kunt de olie ook gebruiken als massageolie of wrijfolie na het sporten, bij vastzittende spieren en voor soepele gewrichten. De olie verwarmt aangenaam na een sterke inspanning. Naast de bekende Davos oliën werkt deze olie extra effectief door de toevoeging van de essentiële olie van kruidnagel, kamfer, kajeput en maceraat van arnica en sintjanskruid.

 

Davos spier olie

€ 16,50

 • 0,11 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1