Aromatherapeutische massage

Een aromatherapeutische massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. Deze vorm van massage heeft een diepere werking omdat die ook op je fijnstoffelijke lichaam inwerkt. Om een speciaal op jouw afgestemde olie te kunnen maken, vindt er voor de behandeling een korte intake plaats, zodat je gemasseerd wordt met de olie die het beste bij je past.

Deze massage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.

Ook wanneer je jezelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen is een aromatherapeutische massage erg rustgevend. Vooral in drukke tijden.

 

Pure Aroma massage

Deze massage is geschikt voor mensen die klachten hebben zo als lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wan-neer het je allemaal eventjes te veel is. Ook wanneer je jezelf een extraatje gunt en gewoon even lekker wilt ontspannen is een aromassage erg rustgevend. Vooral in drukke tijden.

 

30 MIN | € 32,50

60 MIN | € 55,00

90 MIN | € 80,00


Aroma Stone

Geniet van een ontspannende reis met deze volledige lichaams-

massage. Je therapeut zal een unieke combinatie van warme basaltstenen en aromatische oliën gebruiken om je spieren los te maken en te ontspannen, zodat de spanning en stress zachtjes kunt wegvloeien.

 

90 MIN | €90,00