yoga


Yogamat reiniger

Yogamat reiniger biologisch Rozemarijn 50 ml

Deze biologisch gecertificeerde yogamat reiniger helpt bij het verzorgen en reinigen van antislip yogamatten. De combinatie van krachtige biologische ingrediënten zoals koolzaad en essentiële oliën plus andere natuurlijke substanties desinfecteren de mat. Hierdoor krijgen bacteriën, nare luchtjes en zweetresten geen kans. Daarnaast verwijdert deze reiniger allerlei soorten vuil.

 

Drogen: De spray droogt snel op waardoor de mat korte tijd na het sprayen opgerold kan worden. Plakt niet!

De kracht van biologisch Ruim 95% van de actieve ingrediënten zijn afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw, de overige <5% zijn van puur natuurlijke afkomst.

 

Toepassing

• Richt de fles naar beneden richting de mat en draai de spuitkop open

• Spuit de spray op de mat, laat kort inwerken en veeg met een doek droog

 

Yoga Cleaner steunt: Yoga Cleaner heeft hart voor mens en natuur en steunt het goede doel ‘Vorarlberger Lebenshilfe’, een Oostenrijkse organisatie voor mensen met een handicap. Zo worden bijvoorbeeld de labels handmatig aangebracht op de flessen door mensen met een handicap, die met grote vreugde en vanuit liefde werken.

 

Ingrediënten: Water**, ethanol*, 1-5 % anionische surfactanten** (decyl glucoside**, xylose**), surfactanten **, rozemarijnolie*, lavendelolie*, 1,8 Cineol***.

*Biologisch gecertificeerd, **Natuurlijk, ***Onderdeel van essentiële olie

 

Verpakking: De fles (afgezien van het fleshoofd) is vrij van petroleum, gemaakt van suikerriet. De tekst op het etiket is alleen in het Duits!

 

Waarschuwing: Buiten bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen, indien dit toch gebeurt goed spoelen met water en onmiddellijk een arts raadplegen. Indien ingeslikt, meteen een arts raadplegen en het productlabel laten zien.

Yogamat reiniger biologisch Rozemarijn 50 ml

€ 5,50

  • 0,06 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1

Yogatassen

Yogamat tas Flower Of Life katoenen canvas

Deze stijlvolle katoenen yogamat-tas is speciaal ontwikkeld voor het opbergen en vervoeren van je yogamat. Natuurlijk kun je ook andere yogabenodigd-heden opbergen en meenemen, zoals een badhanddoek of accessoires. De yogatas is voorzien van twee opbergvakken: een onzichtbare aan de binnenkant en een zichtbare aan de buitenkant. Praktisch onderweg voor diegenen die graag hun eigen mat meenemen naar yogales, op vakantie of gewoon buiten. De band is verstelbaar. Ze is gemaakt van canvas met twee stevige handgrepen en heeft een paarse kleur. Ze is versierd met het symbool van de bloem des levens. De heilige geometrie van de Flower of Life: een symbool dat te vinden is in verschillende esoterische bewegingen. Het is een krachtig spiritueel symbool vol wiskunde. Met haar 19 cirkels staat ze momenteel bekend om haar gebruik binnen de New Age-beweging. Zij vertegenwoordigt het eenheidsbewustzijn.

Yogamat tas Flower Of Life katoenen canvas

€ 18,95

  • 0,4 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-4 dagen1