Chakratherapie

Chakratherapie is een therapievorm , die zich richt op het helen en in evenwicht brengen van de energie en de psyche van de mens. Chakratherapie beïnvloedt zowel het lichaam als de geest en de ziel. Door de blokkades in de chakra's op te heffen, kan de levens-energie weer vrij door het lichaam en de chakra's stromen. Vanuit het meer in balans komen, kom je steeds meer in contact met wat voor jou echt belangrijk is. Je eigen spirituele groei wordt gestimuleerd. Intuïtief kies ik tijdens de behandeling wat er nodig is, om tot een betere doorstroming van energie te komen. In mijn behandelingen maak ik naast mijn mediamieke gaven gebruik van Aromathera-pie, Bachbloesemremedies, Edelsteentherapie, Kleurentherapie, Reiki, Trance healing, geleide meditatie en visualisatie en diverse vormen van massage.

Het werken met chakra's leidt tot diepe psychische en lichamelijke processen die tot genezing kunnen leiden.

Chakrabehandeling

Een chakrabehandeling is gericht op het helen en in evenwicht brengen van jouw energiesysteem. Deze behandelmethode leidt tot diepe psychische en lichamelijke processen, waardoor een diepe healing op zielsniveau plaatsvindt. Je wordt in je kracht gezet en je spirituele groei wordt gestimuleerd. In samenwerking met mijn gidsen kies ik intuïtief wat nodig is, Ik maak o.a. gebruik van Reiki, Bachbloesems, aromatherapie, edelstenen, klank-schalen en massage. Jade bijvoorbeeld is een steen die hoort bij het hartchakra, welke de middelste is van de 7 hoofdchakra’s.

Jade is in staat om zowel de onderste als de bovenste 3 chakra’s weer in balans te brengen.

 

60 MIN | € 55,00
https://www.bodyandspiritopleidingen.nl/workshops/aromatherapie/

Chakra Stone massage


Deze behandeling van beïnvloedt zowel het lichaam als de geest en de ziel. Door de ontstane blokkades in de chakra's op te heffen

kan de levensenergie weer vrij door het lichaam en de chakra's stromen. Vanuit het meer in balans komen, kom je steeds meer in contact met wat voor jou echt belangrijk is. Je eigen spirituele groei wordt gestimuleerd.

 

120 MIN | € 110,00

 


Jade Full Body massage

Een energie gevende en balans harmoniserende  massage van het gehele lichaam met warme of koude Jade stenen. Deze massage met Jade stenen brengt alle chakra's weer in balans.

 

75 MIN | € 75,00