Reiki

Reiki behandeling

Reiki is Japans voor "Universele Levens Energy''. Een Reikibehan-deling zorgt voor het creëren van evenwicht, harmonie en welzijn. De Reiki wordt overgedragen door middel van handoplegging

 

60 MIN | € 55,00

REIKI-KUUR (3 x 60 MIN) | € 150,00 


Reiki cursussen

Wil je zelf Reiki leren?

Dat kan, je hebt er geen vooropleiding voor nodig. Reiki is er voor iedereen. Is je kanaal eenmaal geopend, dan heb je Reiki voor de rest van je leven tot je beschikking. Gebruik het in de eerste plaats voor jezelf om weer terug te komen bij jezelf. En als je wilt, help je er anderen mee. Hoe meer je met Reiki werkt, hoe beter het gaat stromen. 

 

Geïntresseerd in een cursus?

Ik geef cursussen op individuele basis, met beide benen op de grond en veel persoonlijke aandacht.

meer lezen...


Reiki avonden

Regelmatig organiseer ik voor mijn Reiki leerlingen en belang-

stellenden, Reiki oefenavonden. Een ideale gelegenheid om in contact te blijven met andere Reiki beoefenaars en Reiki uit te wisselen. Er is voldoende tijd om samen tot rust te komen, elkaar te behandelen, ervaringen uit te wisselen en/of vragen te stellen. Deze avonden zijn toegankelijk voor iedereen die Reiki heeft, maar ook voor mensen die in Reiki geïnteresseerd zijn of die erover denken om een Reiki-cursus te gaan volgen en eerst eens willen komen kijken. De Reiki avonden zijn niet op een vaste dag, zodat iedereen in de gelegenheid gesteld wordt om deel te nemen. Voor deelname aan deze Reiki avonden vraag ik een kleine bijdrage van € 10,00 per persoon.

Aanmelding telefonisch, email of app is gewenst!

  

Rooster Reiki avonden eerste helft 2024:

Dinsdag 30 januari van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Maandag 26 februari van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Woensdag 27 maart van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Woensdag 24 april van 19.30 tot ca. 22.00 uur.

Vrijdag 31 mei van 19.30 tot ca. 22.00 uur.