boeken over edelstenen


De kracht van edelstenen

Deze moderne kristallengids bevat beschrijvingen en fotografie van meer dan 70 stenen en kristallen. Voor de een interessant vanuit de pracht van de stenen, voor de ander vanwege de krachten die aan deze helende stenen worden toegeschreven. Met welke steen rock je op je werk en welke kristallen werken kalmerend? Verrijk je leven met een bergkristal, sier je slaapkamer met een rozenkwarts en mediteer met een amethist. De toepassingen van deze natuurlijke krachtpatsers zijn eindeloos en tijdloos.

 

Door Emma Lucy Knowles, 192 pagina's, met een register waarin je kunt zoeken op helende eigenschappen.

De kracht van edelstenen

€ 17,99

 • 0,43 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

De kracht van helende stenen

Helende stenen worden al sinds mensenheugenis in alle beschavingen gedragen als sieraden, symbolen (van autoriteit, rijkdom, vruchtbaarheid...) en magische voorwerpen. Ook nu nog dragen mensen stenen omdat ze behoefte hebben aan hun heilzame werking. In dit boek worden meer dan 50 helende stenen in detail beschreven. Je ontdekt waar ze vandaan komen en welke betekenis ze hadden in de grote tradities van Egypte, India, China en Amerika.

Stenen die harmonie en introspectie bevorderen, die je aanzetten tot actie, stenen die je helpen je hart te openen, die je beschermen en troosten... je leest in dit boek hoe je de juiste helende stenen kiest op basis van je behoeften, je persoonlijkheid en je sterrenbeeld. Verder leer je hoe je de kracht van helende stenen concreet kunt gebruiken, bijvoorbeeld als massagesteen, in een kussen of een fontein en hoe ze evenwicht, geluk en creativiteit kunnen brengen in je huis en op je werkplek.

De kracht van helende stenen

€ 26,95

 • 0,39 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

De Wijsheid van Stenen

Dit boek is het meest complete en uitgebreide overzicht van de fascinerende wereld van edelstenen, kristallen en mineralen en van hun metafysische werking. Er worden meer dan driehonderd verschillende soorten in beschreven, elk met een overzicht van de werking en herkomst, en geïllustreerd met kleurenfoto's. Nooit eerder werd een zo duidelijk overzicht gepresenteerd van de wereld van de stenen en hun gebruik bij heling en spiritueel ontwaken. De wijsheid van stenen leert je alles over de wetenschappelijke componenten van stenen en mineralen, over hun geschiedenis en herkomst, elementaire energie, corresponderende chakra's en de gelukkigste combinaties. Of je nu een beginner bent of een geoefend gebruiker, dit indrukwekkende boek is een naslagwerk dat je keer op keer duidelijke en toegankelijke informatie zal verschaffen. Het maakt je deelgenoot van de schoonheid en positieve eigenschappen van het stenenrijk en vormt een steun en toeverlaat op het spirituele pad. Het register maakt het bovendien mogelijk een steen op maat te zoeken voor een grote verscheidenheid aan fysieke, emotionele en spirituele aandachtspunten.

De Wijsheid van Stenen

€ 40,99

 • 1,61 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Edelstenen voor kinderen

Je hebt vast wel eens van de Steen der Wijzen gehoord (waarmee je goud kunt maken of het eeuwige leven kunt krijgen) of gelezen over de Tovenaar van Smaragdstad (in het Land van Oz) en je weet natuurlijk dat diamanten heel kostbaar zijn... maar toch zijn stenen niet alleen maar chic of oogverblindend van kleur. Stenen zijn er in alle soorten, maten en kleuren: elke steen is weer anders en daarom bijzonder, net zoals jijzelf! Je kunt er natuurlijk heel leuk mee spelen of iets moois van maken, maar... stenen hebben ook geheime krachten! Zo kan de juiste steen je helpen bij het maken van je huiswerk, of om je zorgen of angsten te verjagen, of om minder (vaak) boos te worden, of om rustiger te slapen, enz. Ook kan je lievelingssteen je helpen om je beter te concentreren of om meer op jezelf te leren vertrouwen. Als je dit praktische en informatieve boek hebt gelezen, heb je kennis gemaakt met de meest bekende stenen, hoe ze heten, hoe ze eruit zien, waar ze vandaan komen, hun (geheime) krachten en wat je daarmee kunt doen...

 

Door Ulla Rosenberger, 144 pagina's.

Edelstenen voor kinderen

€ 12,50

 • 0,21 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Geneeskrachtige stenen, 430 stenen van A tot Z

Welke steen is heilzaam voor u? In dit gidsje vindt u informatie over 430 geneeskrachtige stenen: mineralogische kenmerken, handelsnamen en belangrijkste heilzame werkingen. Alle stenen zijn in kleur afgebeeld en in alfabetische volgorde gerangschikt. In een oogopslag vindt u de steen die u zoekt. Michael Gienger is een autoriteit op het gebied van geneeskrachtige stenen, zijn boeken worden zeer gewaardeerd door therapeuten en stenenverzamelaars.

 

Door Michael Gienger, 96 pagina's. 

Geneeskrachtige stenen, 430 stenen van A tot Z

€ 12,99

 • 0,13 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1

Het Mineralen werkboek

Het Mineralen werkboek, door Jos en Yvonne van de Graaf. 480 pagina's. 403 edelstenen en mineralen en hun werking , gebundeld met 30 jaar ervaring in 1 boek.

Het Mineralen werkboek

€ 17,60

 • 0,32 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4-7 dagen1