Chocolade massage

Als kind was ik diep onder de indruk van de chocoladerivier in Sjakie en de Chocoladefabriek. Daar wilde ik ook wel eens in zwemmen. De chocolademassage benadert de vervulling van die wens een heel eind. Met als enige gevaar dat je dreigt te verzuipen in totale ont-spanning en chocoladegeuren. De goddelijke geur en de rijke boterachtige substantie maken de chocolade massage tot een unieke ervaring. De cacao bevat anti-oxidanten en natuurlijke bestanddelen die en gunstig effect hebben op het hele organisme: de cacaoboter met zijn verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende en antiverouderende werking. De minerale zouten met hun herstellende werking, de looistof met zijn afslankende werking. Zijn alkaloïde, de theobromine helpen o.a. bij de productie van endorfine, substantie die de werking van serotonine verhoogt, de neuro seingever van rust en een goed humeur of anders gezegd: De chocolade massage is een massage die je vertroetelt. Verzachtend en ˝gulzig˝, een moment van heerlijke ontspanning, het gaat om een zintuiglijke onderdom-peling van lichamelijk en geestelijk welzijn, een verleiding waaraan we onmogelijk kunnen weerstaan. De gewaarwording en de effecten van de chocolade massage geven een speciale voldoening. Hij geeft niet alleen een diepe rust maar verzorgt de huid ook nog eens rijkelijk. Het wordt daarom ook een echte beauty en wellnesskuur genoemd.

 

Indicaties voor een Hot Chocolat massage:

- Stress

- Slechte zin

- Droge huid

- Gebrek aan stevigheid van de huid

- Vermoeidheid

- Bij behoefte aan totale ontspanning

 

Contra-indicaties:

Hoe ontspannend een chocolademassage ook kan zijn, er zijn ook omstandigheden waarbij het niet verstandig is deze massage te doen. Voorafgaand aan de massage zal er dan ook altijd een anamnese (gesprek) plaatsvinden. Een aantal voorbeelden om geen chocolademassage te doen is bijvoorbeeld bij een ontsteking, koorts, besmettelijke ziektes, of pijn.

Hot Chocolat massage

De massage die je schaamteloos vertroetelt. Deze massage mag je gerust vergelijken met een ‘zoet’ verwenmoment. Ze geeft je een zalig gevoel van dolce far niente en is een totale zintuiglijke onderdompeling van lichamelijk en geestelijk welzijn. Een ware verleiding waaraan het moeilijk weerstaan is! Onze hot chocolate massage leidt tot een voldaan gevoel, je ervaart een diepe rust en totale ontspanning. Bovendien voelt je huid nadien zijdezacht aan. Last van stress of een slappe en droge huid? Dan is deze massage zeker iets voor jou. Zalig relaxen, je laten verwennen én je huid een kleine boost geven. 

 

60 MIN | € 60,00