Back Flow wierook


Wanneer je een speciaal ontworpen back flow wierookhouder hebt bemachtigd wordt het tijd om te kiezen voor één van Goloka’s heerlijke geurende back flow wierook kegels. Het gaat om wierookkegels die, in tegenstelling tot normale wierookkegels, een holle binnenkant hebben. Hierdoor ‘valt’ de rook, in plaats van op te stijgen. Het effect is dat van een waterval van helderwit rook. Je dient de kegel hiervoor rechtop te plaatsen met de punt naar boven, zodat hij van boven naar beneden brandt en de rook vanuit de holle binnenkant naar beneden weg kan vloeien.

 

De winst van Goloka wordt gebruikt voor goede doelen zoals The Akshaya Patra Foundation en de promotie van organic farming.


Goloka

Goloka Backflow Wierook Kegels Nature’s Jasmine

Heerlijke backflow kegels in de geurenmix Nature’s Jasmine. De hoge kwaliteit kegels hebben een brandduur van ca. 20 minuten. Zie de instructies op de verpakking.Deze Jasmine wierookkegels kunnen samen met een terugstroombrander worden gebruikt om indrukwekkende terugstroom wierook rivieren te creëren.

Goloka Backflow Wierook Kegels Nature’s Jasmine

€ 4,50

  • 0,12 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Stamford

Stamford Backflow Wierook Kegels - Nag Champa

Backflow wierook stroomt neerwaarts door een backflow wierookhouder en creëert daardoor een mist in en om de houder heen. De mist kan een lichte aanslag veroorzaken op het oppervlak waarop deze is geplaatst. Dit komt door de natuurlijke oliën en harsen die in de wierook zitten. Het kan met een vochtige doek worden verwijderd. Laat wierook nooit onbeheerd achter en plaats de wierookhouder op een hittebestendig oppervlak. Gemiddelde brandduur: 20 minuten

Stamford Backflow Wierook Kegels - Nag Champa

€ 2,55

  • 0,07 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1