Ayurveda

Zin in een ongelofelijke ervaring van ontspanning, energie en levenslust? Voetmassage met de Vital Feet Bowl en Vital Feet Ghee geeft ontspanning en energie. Een zeer aangename manier om zelf iets te doen voor je gezondheid. Je voelt het effect in heel je lichaam. Rustiger van binnen en dichterbij jezelf. Om je accu weer helemaal op te laden en je leven nieuwe glans te geven. Deze vorm van massage is:

 

- Opwekkend: neemt vermoeidheid weg en vitaliseert het hele lichaam
- Evenwichtscheppend: geeft kalmte, energie en opgewektheid
- Zuiverend: verbetert de celstofwisseling, helpt afvalstoffen af te voeren.

Voetmassage met de Vital Feet Bowl en Vital Feet Ghee is een onderdeel van Ayurveda, de traditionele Indiase gezondheidsleer.

De Vital Feet Bowl is een schaaltje gemaakt van Kaash, een bijzondere legering van koper en tin. Samen met de Vital Feet Ghee heeft dit een ontspannend en versterkend effect. Met dit schaaltje worden de voeten met de ghee in cirkelvormige bewegingen gemasseerd. Bijzonder rustgevend en energetiserend.

 

Vital Feet Ghee is een kruidenpasta, ayurvedisch geklaarde boter waarin kruiden zijn verwerkt met reinigende, ontspannende en ver-sterkte effecten. De Ghee, toegepast in combinatie met de Vital Feet Bowl, is vitaliserend, beschermt tegen veroudering, bevorderd de circulatie en heeft een goede werking op de ogen.

 

WIL JE ZELF OOK DEZE VOETMASSAGE LEREN?
Ik geef ook ook workshops in deze Ayurvedische voetmassage.

 

Vital Feet Bowl massage

Deze ontspannende en vitaliserende ayurvedische behandeling start met een voetenbadje met sandelhoutolie, onder het genot van een kopje thee of koffie, waarna beide voeten worden ge-masseerd.

 

25 MIN | € 35,00


Workshop Vital Feet Bowl massage

Tijdens deze workshop leer je hoe je de massage kunt toepassen

zowel bij anderen als bij jezelf. De workshop duurt ca. 2 1/2 uur en kost € 135,00 p.p. Dit is inclusief werkboekje, certificaat en een startpakket bestaande Vital Feet Bowl, Vital Feet Ghee en opbergzakje.