Back flow wierook branders


Back Flow betekent dat de rook naar beneden stroomt. Deze branders zijn gemaakt om wierookkegels te verbranden. Terugvloeiende wierookkegels hebben een gat in het midden, terwijl de brander een reservoir heeft, een bekken om doorheen te stromen. Dit naar beneden stromen van de rook heeft een mooi, bijna magisch effect, het lijkt op een waterval van rook. Speciale terugstroom wierookkegels creëren een dikkere en zwaardere rook dan gewone wierook. Deze branderstandaard is een mooi geschenk of een prachtige wierookbrander om als decoratief object in huis te hebben. Ideaal voor gebruik tijdens het mediteren of bij het doen van yoga-oefeningen. Bij het branden van wierook komt een geurige rook vrij. Wierook wordt vaak gebruikt in therapieën, meditatie en in, vaak religieuze, ceremonies. Het kan ook worden verbrand om ruimtes een betere geur te geven of om insecten te achtervolgen. Met deze prachtige terugstroombranders kunt u nu de geur en de decoratie hebben, omdat deze branders een prachtige waterval van rook zullen creëren. 


Back Flow wierook branders

Back Flow wierookbrander Dragon

Deze prachtige keramische branderstandaard die een draak voorstelt, is een terugstroombrander. Terugstroming betekent dat de rook naar beneden stroomt. Deze branders zijn gemaakt om wierookkegels te verbranden. Terugvloeiende wierookkegels hebben een gat in het midden, terwijl de brander een reservoir heeft, een bekken om doorheen te stromen. Dit naar beneden stromen van de rook heeft een mooi, bijna magisch effect, het lijkt op een waterval van rook. Speciale terugstroom wierookkegels creëren een dikkere en zwaardere rook dan gewone wierook. Deze branderstandaard is een mooi geschenk of een prachtige wierookbrander om als decoratief object in huis te hebben. Als je graag wierook wilt branden, is deze terugstroombrander met een drakendecor een must-have. Ideaal voor gebruik tijdens het mediteren of bij het doen van yoga-oefeningen. Bij het branden van wierook komt een geurige rook vrij. Wierook wordt vaak gebruikt in therapieën, meditatie en in, vaak religieuze, ceremonies. Het kan ook worden verbrand om ruimtes een betere geur te geven of om insecten te achtervolgen. Met deze prachtige terugstroombrander kunt u nu de geur en de decoratie hebben, omdat deze brander een prachtige waterval van rook zal creëren. In boeddhistische tempels steken en branden aanbidders vaak wierook aan, meestal in kleine of grote bundels. Wanneer ze buigen voor beelden of gedenkplaten van godheden of voorouders, zwaaien ze met de brandende wierookstokjes boven hun hoofd. Wierook maakt vaak deel uit van een (religieus) zuiveringsritueel. De draak is een mythisch monster. In de westerse wereld staat de brandende draak voor chaos en kwaad. Niet in Oost-Azië. In dit deel van de wereld is de draak een overvloedig symbool van vruchtbaarheid. Voeg deze zeer decoratieve terugstroombrander toe aan je huis voor prachtige effecten en aangename geuren!

Backflow wierookbrander Dragon

€ 9,95

 • 0,41 kg
 • Uitverkocht

Back Flow Wierookbrander Ganesha

Deze prachtige keramische branderstandaard met Ganesha, is een terugstroombrander. Terugstroming betekent dat de rook naar beneden stroomt. Deze branders zijn gemaakt om wierookkegels te verbranden. Terugvloeiende wierookkegels hebben een gat in het midden, terwijl de brander een reservoir heeft, een bekken om doorheen te stromen. Dit naar beneden stromen van de rook heeft een mooi, bijna magisch effect, het lijkt op een waterval van rook. Speciale terugstroom wierookkegels creëren een dikkere en zwaardere rook dan gewone wierook. Deze branderstandaard is een mooi geschenk of een prachtige wierookbrander om als decoratief object in huis te hebben.

Back Flow Wierookbrander Ganesha

€ 9,95

 • 0,43 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Krishna backflow wierook brander

Een kleine backflow wierookbrander van een krishna op een rots. Wanneer de kegel wordt aangestoken, stroomt de rook van de kegel naar beneden in een fascinerend watervaleffect om zich aan de onderkant te bundelen. De wierookbrander krishna zal overal zijn plaatsje vinden, maar zal zeker mooi staan in een ruimte waar je je yogaoefeningen doet of waar je mediteert.

 

Afmetingen: 10,3 x 6,7 x 6,7 cm.

Krishna backflow wierook brander

€ 9,95

 • 0,21 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Back Flow Wierookbrander Meditatie

Deze prachtige keramische branderstandaard in de vorm van een hand met gouden Boeddha, is een terugstroombrander. Terugstroming betekent dat de rook naar beneden stroomt. Deze branders zijn gemaakt om wierookkegels te verbranden. Terugvloeiende wierookkegels hebben een gat in het midden, terwijl de brander een reservoir heeft, een bekken om doorheen te stromen. Dit naar beneden stromen van de rook heeft een mooi, bijna magisch effect, het lijkt op een waterval van rook. Speciale terugstroom wierookkegels creëren een dikkere en zwaardere rook dan gewone wierook. Deze branderstandaard is een mooi geschenk of een prachtige wierookbrander om als decoratief object in huis te hebben.

 

 

Back Flow Wierookbrander Meditatie

€ 12,95

 • 0,76 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Backflow Wierookbrander Bronskleurige Boeddha

Een mooie Backflow Wierookbrander in een ontwerp van Boeddha. Wanneer de kegel wordt aangestoken kringelt de rook van de kegel in een betoverend watervaleffect naar beneden. Gebruik voor dit product alleen Backflow Wierookkegels. Standaard wierookkegels zorgen niet voor het gewenste effect.

 

Afmetingen: 14 x 13.5 x 12 cm

Materiaal: Polyresin

Bronzen Buddha Backflow wierookbrander

€ 29,95

 • 0,58 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Ganesh backflow wierook brander

Een backflow wierookbrander van de hindoe God Ganesh in meditatiehouding met een lotus bloem boven zijn hoofd . Wanneer de kegel wordt aan-gestoken, stroomt de rook van de kegel naar beneden in een fascinerend watervaleffect om zich aan de onderkant te bundelen.

 

Materiaal: Polyresin

Afmetingen: 14 x 13,5 x 12 cm

Ganesh backflow wierook brander

€ 29,95

 • 0,57 kg
 • Beschikbaar
 • Levertijd: 1-4 dagen1

Backflow Wierook Brander Draak in Ei

Helemaal hip onder de binnenshuis-accessoires: wierook waarvan de rook als het ware terugstroomt. De rook stijgt en zweeft namelijk niet naar boven zoals bij normale wierook, maar vloeit juist naar beneden. Voor dit magische waterval-effect heb je wel een speciale wierookhouder en wierook nodig. Deze speciale back flow wierook van het merk Goloka vindt u eveneens bij Body & Spirit. Draken-ei Deze houder is rijk aan details, keramisch en met haar ontwerp van een draak dat uit een ei breekt, creëert zij een magisch effect: het is net alsof de draak rook blaast. De draak is metallic groen van kleur. Geniet van dit magische aanzicht dat doet denken aan een witte rivier heerlijk geurende rook. Het geheel heeft een rustgevende uitstraling. Draken zijn de uitvoerders van het goddelijke plan. De goddelijke energie is een creatieve, scheppende energie in jezelf. De draak kan je helpen deze bron van levensenergie weer aan te boren zodat je hier eindeloos liefde, licht en heling uit kunt putten. Deze heerlijk geurende waterval is bij uitstek een verrassend cadeau om te krijgen, maar nog leuker om zelf te houden.

 

Materiaal: Polyresin

Afmetingen18 x 11,5 x 11 cm

Backflow Wierook Brander Draak in Ei

€ 32,50

 • 0,69 kg
 • Uitverkocht