Chi - aromassage


De Aromassage lijn is een unieke huidverzorgings- en massagelijn in één. Op basis van amandel en jojoba is een serie van 10 heerlijke oliën gemaakt die de huid dagelijks verzorgen of als basis kunnen dienen voor lichaams- en gezichtsmassage'.

 

Maak uw eigen massageolie met behulp van de Basic 2 of kies voor één van de kant-en-klare massageoliën, die zijn verrijkt met een doeltreffende combinatie van etherische oliën. De massageoliën kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en voor de evzrorging van de huid.


Aromassage 1 - Basic 2
Door de combinatie van zoete amandelolie met jojoba is een goede geurneutrale olie gecreëerd die u als basis kan gebruiken voor een heerlijke lichaams -of gezichtsmassage of als basis voor de dagelijkse verzorging van uw (gezichts) huid. De ... (meer lezen)
vanaf € 8,50
Aromassage 2 - Neck & Shoulder
Aromassage 2 - Neck & Shoulder is een effectieve massageolie bij een vastzittende nek en schouderpartij. Aan de basis van amandel en jojoba zijn ont-krampende essentiële oliën zoals zoete marjolein en roomse kamille toegevoegd. Daarnaast is ... (meer lezen)
vanaf € 14,50
Aromassage 3 - Back & Arm
Aromassage 3 - Back & Arm is een effectieve massageolie bij typische rugklachten en armproblemen. De basis wordt gevormd door amandelolie, St. Jans-kruid maceraat en jojobaolie. Aan deze basis zijn de volgende essentiële oliën toegevoegd: de ... (meer lezen)
vanaf € 17,50
Aromassage 4 - Warming Up
Aromassage Warming Up verwarmt de spieren en verbetert de spierspanning voor nog meer power tijdens het sporten. De basis wordt gevormd door zoete amandel met jojoba voor een goede huidverzorging tijdens de massage. Essentiele oliën in deze ... (meer lezen)
vanaf € 9,50
Aromassage 5 - Cooling Recovery
Aromassage 5 - Cooling Recovery is een massageolie voor na het sporten die de  huid verfrist en de afvoer van afvalstoffen stimuleert. De basis bestaat uit zoete amandel, jojobaolie en een bekend spiertonicum: arnica maceraat. De essentiële ... (meer lezen)
vanaf € 14,95
Aromassage 6 - Citrus Fun
Aromassage 6 - Citrus Fun is een heerlijke, frisse, luchtige, fruitige, feestelijke en vrolijke massageolie. Voor iedereen te gebruiken. Voor mensen die wat somber zijn, maakt deze Citrusfun alles wat lichter en zonniger. Deze olie laat je w ... (meer lezen)
vanaf € 12,50
Aromassage 7 - Fun Flowers
Aromassage 7 - Fun Flowers is een heerlijke relaxolie met een heerlijke volle bloemengeur. De basis wordt gevormd door de zoete amandel- en jojobaolie. Hier zijn bloemige essentiële oliën aan toegevoegd: van pure rozenolie en jasmijn tot yla ... (meer lezen)
vanaf € 17,50
Aromassage Roses
Aromassage Roses is een even simpele als unieke combinatie tussen de pure essentiële olie van Bulgaarse roos en de huidverzorgende amandel- en jojoba olie. Pure verwennerij voor iedere huid, maar speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de ... (meer lezen)
vanaf € 22,50
NIEUW: Aromassage Wood
Aromassage Wood is een unieke massage olie voor een ontspannende en luxe huidverzorging. Sandelhout en ceder geven de huid en de geest meer balans en energie. Naast ceder bestaat de huidolie uit twee soorten sandelhout: de zoete en ontspanne ... (meer lezen)
vanaf € 15,50
NIEUW: Lavender
Aromassage Lavender combineert de ontspannende lavendelolie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure amandel- en jojoba olie. Lavendel is een natuurlijke rustgever die helpt te om huid en geest te ontspannen en om lekker te ... (meer lezen)
vanaf € 14,95