pure incense wierook

Pure Incense – Handgerold en eerlijk

Bij het branden van wierook komen de aromatische bestanddelen uit kruiden, harsen, bloemen, hout, vruchten en bladeren langzaam vrij. Deze stoffen hebben oieder een eigen werking op ons geestelijk en lichamelijk welbevinden. Belangrijk is daarbij dat deze betsanddelen van natuurlijke herkomst zijn. daarom verkopen wij Pure Incense wierookstokjes, eerlijk geproduceerd, schoonbrandend en met de hand gerold.

Pure Incense wordt gemaakt in India, in een dorpje nabij Bombay. De werkplaats wordt gerund door een 200 jaar oud familiebedrijf. Van generatie op generatie worden van tijd tot tijd bergen sandelhoutpoeder, vanillepoeder en houtskool gemengd met zuivere etherische oliën. Dit doet de eigenaar in een aparte ruimte, waar hij alleen de sleutel van heeft. De wierookstokjes worden vervolgens met de hand gerold door 250 vrouwen die hier elke dag met hun matje komen. Ze worden betaald voor hun werk en ze doen hun werk op een meditatieve manier, omdat ze weten dat dew ierook onder andere in Hindoeistische tempels wordt gebrand.

 

De Pure Incense Classic lijn is een lijn van heerlijk geuren met elk een eigen werking. Op de achterkant van de verpakking staan de ingrediënten vermeld die in de wierook zitten, iets wat je bijna nooit ziet. Onderaan is te lezen dat als bindmiddel arabische gom wordt gebruikt, een duurder, maar dan wel natuurlijk bindmiddel.


Classic - Frankinsence

De geur van Pure Incense Frankincense stokjes is zacht en vriendelijk. De wierook helpt de ruimte te reinigen (net als alle andere frankincense – producten), en maakt er (weer) een ‘heilige’ plek van.

Classic - Frankincense

€ 3,75

  • 0,05 kg
  • Uitverkocht